Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Kemikalier

  Är det dags att köpa kemikalier till hemmet? Här hittar du lim och klister, spackel, sprayfärg, rengöringsmedel och mycket mer för hemmabyggaren. Det här är produkter som du kan använda dig av vid rengöring, underhåll, renovering och mycket mer än så.

   Kemikalier

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Så förebygger du vattenskador

   Vattenskada. Bara ordet kan ge vilken husägare som helst ångest. Men lugn, skadorna går att undvika. Här ger vi dig några råd.

   Läs hela reportaget

   Tre värmande val

   Hur vill du värma upp ditt hem? Ser du värmekällan som en del av inredningen, något du myser framför eller något som ska vara osynligt? Trender och smak förändras, men värmen vill vi alltid ha kvar. Vi frågade tre av bygghemmas ­leverantörer om fördelarna med några olika värmekällor.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Gör det själv

   Bygga staket – så här gör du

   Läs guiden

   Gör det själv

   Putsa fönster – så får du dem riktigt rena

   Läs guiden

   Gör det själv

   Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

   Läs guiden

   Gör det själv

   Så planerar du ditt byggprojekt

   Läs guiden

   Kemikalier

   Hos oss på bygghemma.se hittar du kemiska produkter som är skonsamma mot miljön men ändå effektiva för just ditt ändamål. Tänk dock på att även de mest miljövänliga kemikalierna bör hanteras med försiktighet och rätt skyddsutrustning.

   Hur man använder rengöring och klister

   Vårt största utbud hittar du inom rengöringsmedel. Det har att göra med att det finns så många olika typer av ytskikt som kräver sin speciella typ av kemikalie. Du kommer därför att finna en uppsjö av rengöringsprodukter för varierande ändamål. Stengolv, klinkers och trägolv är bara några exempel på material som kräver sin speciella produkt. Om fel medel används för rengöring av just ditt golv så kan resultatet i värsta fall bli förödande. Du kommer även att hitta ett stort utbud av spackel lim & klister för alla situationer: lim för våtrum, tapetklister, trälim och superlim är bara några exempel. Precis som med andra kemikalier så är det viktigt att välja rätt produkt för ändamålet.

   Hos oss hittar du ett rejält varierat utbud

   Om du är ute efter att köpa kemikalier online för hemmet kommer du på bygghemma.se att hitta ett stort och varierat utbud för hemmabyggaren. Om du har några frågor om vilken produkt som skulle passa dina behov kan du alltid kontakta vår kundtjänst för att höra vad vi rekommenderar till dig. Ta en titt i vårt utbud och handla redan ikväll för hemmabygget!