Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Rengöringsmedel

Filtrera

54kr
15749kr

Visa utvalda artiklar

(1)

anza

(2)

autosol

(2)

biokleen

(28)

bissell

(17)

bona

(12)

bostik

(3)

bruka

(3)

eden wood

(1)

faxe

(8)

fixor by nitor

(1)

färgbygge

(5)

gammeldags

(5)

garden monster

(7)

greenline

(7)

grohe

(1)

hagmans

(1)

herdins

(1)

intra

(2)

jotun

(5)

klorin

(1)

kährs

(2)

kärcher

(1)

lavor

(1)

lavorpro

(1)

le tonkinois

(2)

leather master

(1)

liqui moly

(2)

nitor

(2)

norenco

(14)

organowood

(1)

osmo

(6)

powercoat

(3)

primy

(1)

protox

(6)

rust-oleum

(6)

saicos

(5)

simplehuman

(1)

sioo

(2)

snappy

(3)

softcare

(1)

stabil

(1)

star brite

(2)

svanefors

(15)

thetford

(5)

tjb

(1)

transclean

(1)

y-10

(1)

Endast snabbleverans

(192)

Sortera

199 Produkter

Du har sett 36 av 199 produkter
1 av 6

Populära filtreringar

Är det dags att för den årliga storstädningen? Letar du efter prisvärda och effektiva rengöringsmedel online? Då har du kommit alldeles rätt. Hos oss på bygghemma.se finner du ett stort sortiment av rengöringsprodukter för ditt hem, oavsett om du söker efter avloppsrengöring eller rengöringsmedel för dina trägolv. Vi har även rengöringsprodukter för utsidan av ditt hus, som till exempel fasadtvätt, taktvätt och trallrengöring för trädäcket. Vi kan också förse dig med alg- och mögeltvätt för rengöring av mögelangripna ytor samt ytförsegling för trätrall som hjälper till att bevara dess utseende och skydda det mot regnvatten och yttre påverkan under lång tid framöver.

Rengöringsmedel för alla områden

Om dina trägolv börjar se lite tråkiga ut kan det vara dags att ge dem en rejäl omgång med en passande golvrengöring. Är dina golv vitsåpade sedan tidigare kommer du behöva ett rengöringsmedel med vita pigment. Om du istället har lackade trägolv eller golv belagda med klinker eller plastmatta kan du satsa på ett vanligt golvrengöringsmedel. För rengöring av ditt trädäck kommer du vara i behov av trallrent. Denna finns i ett flertal olika varianter, såväl med pigment som utan. Vad du väljer beror helt och hållet på dina egna preferenser. Om du vill fräscha upp ditt hem ytterligare, kanske måla om källarväggarna eller fasaden, bör du först rengöra ytan grundligt med en målartvätt. På så vis fäster färgen bättre och du slipper otäcka missfärgningar.

Rengöringsmedel för hela fastigheten

Det må vara tråkigt att städa, men känslan som följer när hemmet är skinande rent är värt allt arbete. Med tillgång till billig rengöringsmedel blir jobbet dessutom enklare att genomföra, och du kommer kunna se hur smutsen sakta rinner bort. Hos oss på bygghemma.se hittar du därför ett stort utbud av rengöringsmedel anpassade för olika material. Din beställning anländer snabbt och snart kan du sätta igång med arbetet.