Stege & byggställning

Stege & byggställning

Att köpa stege på nätet är väldigt smidigt och enkelt. Det finns massor av varianter att välja mellan och du hittar säkert någon som passar dina behov. Som husägare är det nästan helt nödvändigt att ha en eller flera stegar. Stegen använder du när du till exempel ska komma upp på husets tak, måla huset eller rensa hängrännorna. Användningsområdena är väldigt många och det går inte alltid att förutse när man kan behöva en stege. De flesta villaägare använder sin stege då och då. Oavsett om det handlar om att du ska måla huset eller byta ut brädor så bör du fundera på vilken typ av stege du behöver.

När använder man en stege?

På så gott som alla hus samlas det skräp i hängrännorna. Skräpet kan stoppa upp vattenflödet vilket kan göra att vattnet rinner ut över kanten på rännan och längs med husväggen. I värsta fall kan det leda till att huset blir fuktskadat. Med hjälp av en stege som du lutar mot huset kan du med klättra upp till hängrännorna och rengöra dem. Det bör du göra med jämna mellanrum. Många tak kräver underhållsarbete. Det kan handla om att man behöver byta en takfotsbräda, sätta upp takfotsbeslag eller snörasskydd. Oavsett vilket arbete du ska utföra är det viktigt att ha en riktigt bra stege för att kunna jobba säkert och stabilt på bra höjd. En utdragbar stege i aluminium är ett bra alternativ, då den är både flexibel och inte väger så mycket.

Köp en ny stege redan idag

Köp din nya stege online. Det är både enkelt och tryggt. Med hjälp av en riktigt bra stege blir ditt liv enklare så fort du ska utföra arbete på höga höjder. Bygghemma.se erbjuder ett enormt utbud av produkter för dig som är villaägare. Dessutom har vi en mycket kompetent kundservice och kan erbjuda låga priser. Varmt välkommen att handla hos oss.