Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Takrosett

Du har sett alla 2 produkter

I många sekelskifteslägenheter finns det takrosetter i taket som gör att hela rummet känns mer lyxigt och framförallt vackert. Den här typen av prydnader har blivit allt mer eftertraktade och idag är det enkelt att själv montera upp en takrosett även fast man har en nyare lägenhet. Det finns många olika modeller du kan välja mellan för att hitta den som passar din smak allra bäst. Funderar du på att investera i en tilltalande takrosett kan du alltid hitta det du behöver hos oss på bygghemma.se. Du beställer enkelt hem din takrosett online utan att behöva ta dig utanför dörren för att gå till en riktig butik.

Hur du använder en takrosett

De olika takrosetterna har olika utseenden. Det gemensamma för dem alla är att de har olika utsmyckningar och detaljer. De flesta modeller går enkelt att måla i valbara färger om man önskar ha ett speciellt färgtema. När du väl har fått din takrosett och det är dags för att montera den bör du börja med att kontrollera så att taket är slätt och rent. Om taket är ojämnt finns det en risk för att rosetten inte fastnar lika bra och att den i värsta fall kommer lossna. Du fäster rosetten i taket med hjälp av monteringslim, och du kan läsa på bruksanvisningen för limmet hur det bör appliceras för att det ska hålla så länge som möjligt. Om det finns några fogar eller kanter som inte är täta efter monteringen kan du enkelt fixa till det med latex.

Inred ditt hem precis som du önskar

Vi på bygghemma.se vill att alla våra kunder ska trivas hemma. Därför har vi valt att förse vår nätbutik med ett stort sortiment av verktyg, tillbehör och andra tacksamma produkter som hjälper dig att skapa precis det du är ute efter. Hos oss kan du köpa takrosett för ett bra pris, och behöver du hjälp före ditt köp kan du alltid kontakta vår kundtjänst.