Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kanalplast för växthus & uterum

Du har sett alla 5 produkter

Vanliga frågor om

Vad är kanalplast?
Hur väljer jag kanalplast?
Till vad kan jag använda kanalplast?
Kan jag själv bygga ett tak med kanalplast?

Kanlaplast - Praktiskt för uterum & växthus

För dig som vill ha ett tåligt och lättmonterat tak till ditt uterum eller ditt växthus är kanalplast ett mycket bra val. Hos bygghemma.se hittar du flera olika typer av UV-beständig och billig kanalplast som passar till ändamålet. Plastens fördelar är bland annat att den inte ger upphov till splitter om den skulle gå sönder. Den är också isolerande och passar därför att använda även till vinterbonade uterum. Botanisera i vårt sortiment av kanalplast och hitta den variant som passar dig och dina behov bäst. Att beställa byggmaterial på nätet gör att du sparar både tid och pengar som du kan lägga på annat.

Välj rätt kanalplast

Innan du köper kanalplast bör du titta på hur dina behov ser ut eftersom det skiljer sig lite mellan de olika dimensionerna och vad de kan användas till. Om du har ett enklare uterum utan uppvärmning passar till exempel plast med dimensionerna 10 mm. För dig som har ett vinterbonat uterum där du vistas mycket är måtten mellan 40 och 50 mm ett bra val. Kanalplasten har den stora fördelen att den inte splittras på samma sätt som glas. Den är därför mycket säker att använda till tak. Den är även lättarbetad, kapas enkelt och har en isolerande effekt. Med hjälp av UV-beständig ytbehandling klarar plasten att stå emot solens strålar utan att du för den sakens skull går miste om det härliga solljuset. Kanalplasten fungerar även som tak till andra typer av byggnader utomhus, till exempel växthus.

Ett lättarbetat och prisvärt material

Söker du ett prisvärt material för tak på ditt uterum är kanalplast ett mycket bra val. Hos bygghemma.se hittar du kanalplast online i flera olika dimensioner. Materialet skyddar mot solens UV-strålar samtidigt som det släpper igenom ljus. Det är även isolerande och kan användas även till vinterbonade uterum. Du behöver inte heller oroa dig för skador. Skulle ett träd fall mot plasten splittras det inte på samma sätt som glas.

    - Fördelar med kanalplast

  • - God isoleringsförmåga
  • - Passar utmärkt till tak, uterum och växthus
  • - Ger UV-skydd
  • - Slitstarkt material