Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Fot & nock

Fot- och Nockplatta Tecca

Fot- och Nockplatta Tecca

fr. 779 kr/frp

utvalda på

Kampanj

Du har sett alla 1 produkter

En nockplatta används för att täta högst uppe på taket så att det inte blir läckage. I och med att taknockar kan vara olika breda finns nockplattor i olika storlekar anpassade till olika tak.

Hitta din nockplatta

Då det finns många typer av tak samt tak i olika färger finns det också passande nockplattor. Allt för att du ska hitta en nockplatta som passar perfekt till ditt tak och har tillräckligt många plattor i paketet så att det ej uppkommer läckage. Man vill att det ser enhetligt ut.

Oavsett om du spenderar många timmar uppe på taket, eller bara genomför ett tillfälligt projekt, är det viktigt att du har den utrustning som krävs. Genom att köpa en fotplatta hos bygghemma investerar du i säkerhet.

Fotplatta för stabilitet och trygghet

En fotplatta har ett enda ändamål, ett ändamål som är lika simpelt som det är viktigt. Se till att du behåller fotfästet när du är uppe på taket och undviker risken för oangenäma överraskningar. Bygg med trygghet och självförtroende, medveten om att du har tagit det ansvarsfulla beslutet och vidtagit försiktighetsmått.

När du arbetar på hög höjd är det viktigt att du kan känna dig säker. Genom att köpa en kvalitativ fotplatta i Bygghemmas sortiment kan du optimera din säkerhet när du arbetar. Bli av med all din oro och tillåt dig själv njuta maximalt av ditt arbete. Våra prisvärda produkter garanterar alltid högsta kvalitet.

Vilket tak du än har valt eller kanske har sedan tidigare på ditt hus så se alltid till att köpa hem plattor som passar den serien du har. Ibland kan du också köpa både nockplattor och fotplattor i samma paket beroende på vilken typ av nockplatta du söker efter till ditt tak.