Cirkulationspump

Filtrera

1 520 kr

2 218 kr

1520
1520
2218
2218

Svart

(4)

lowara

(4)

130 mm

180 mm

130
130
180
180

Cirkulationspump

(4)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

Fungerar elementen inte som de ska? Kallt och ruggigt ibland på morgnarna? Då kan det vara dags att se över cirkulationspumpen. Bygghemma har flera olika billiga cirkulationspumpar på nätet som säkert kan passa dina behov.

Hur vet man att det är dags att byta cirkulationspump?

Cirkulationspumpen fungerar som värmesystemets hjärta i ditt hus. Det är den som ser till att varmvattnet pumpas runt i systemet och sprider värme genom radiatorerna. När cirkulationspumpen inte fungerar som den ska cirkulerar inte varmvattnet och elementen blir då kalla. När det händer kan det vara klokt att titta till sin cirkulationspump.

När ska jag byta cirkulationspump?

Du måste inte vänta tills cirkulationspumpen går sönder innan du byter. Ibland kan en ny pump vara en bra idé om det sitter en gammal cirkulationspump i systemet. Äldre cirkulationspumpar har oftast tre olika lägen som ställs in manuellt, beroende på årstid. Det är ju inte alltid man kommer ihåg sådant, så ibland står en gammal pump inställd på vinter mitt i sommaren. Det är inget bra sätt att spara en slant på. Med en modern cirkulationspump behöver man inte bry sig om sånt. De är ofta programmerbara. Bara att ställa in och glömma bort.

Vilken pump ska jag ha?

Det beror på storleken på ditt övriga värmesystem. Bygghemma har flera olika cirkulationspumpar att välja mellan. Kolla vilken som kan tänkas passa just ditt värmesystem. Våra olika pumpar finns i olika prisklasser och med olika finesser. Titta efter så hittar du en som kommer att passa utmärkt i ditt hem och se till att hela värmesystemet fungerar optimalt.