Element LVI Epok V
Element LVI Epok V

Element LVI
Epok V

fr.7 950 kr9 937:-

20%

tom 31/10

Välj Bredd
Välj Spänning
Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Element LVI Epok V är en elektrisk vätskefylld vertikal sektionsradiator som är väggmonterad med en trådlös elektronisk termostat.
Varumärke

Beskrivning

Element LVI Epok V är en elektrisk vätskefylld vertikal sektionsradiator som är väggmonterad med en trådlös elektronisk termostat.
Epok V är med sin retrodesign den perfekta lösningen för både moderna och traditionella interiörer. Den är även utrustad med det allra senaste inom uppvärmningsteknologi, bland annat en trådlös termostat som kan styra en eller flera radiatorer i samma rum. Tack vare sektionerna får radiatorn större yta, vilket optimerar värmestrålningen. Epok V är den perfekta produkten när utrymme skall sparas.

Teknisk data
- Elektrisk vätskefylld sektionsradiator med D-formade rör
- Lasersvetsat stål
- Radiatorsektionerna är 50 mm breda
- Beständig vit epoxylackering (RAL 9016)
- Luktfri och ej allergiframkallande
Termostat
Elektronisk, trådlös termostat med digital display. Programmerbar i sex fasta lägen (auto, komfort, temperatursänkning, temperaturbegänsning, frostskydd och vila). Möjligt att med bara en fjärrkontroll styra en eller flera radiatorer av typen Yali GV, Epok, Tamari, Langila och Sanbe i samma rum.

Temperaturen ställs in på väggmonterad display, som kommunicerar med termostaten i radiatorn. Man kan välja vilken sensor som ska styra värmen, antingen den i displayen eller den på radiatorn.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeLVI
Art.Nr.8555290L
Bredd400, 600, 800 mm
Höjd1845 mm
Spänning230, 400 V
Effekt1000, 1500, 2000 W
FärgVit
AnslutningEl
UtförandeVätskefyllt
MaterialStål
SerieEpok
Väggdosa/AnslutningsdosaJa
IP-KlassningIP44
StickproppNej
Vikt38, 57, 75 kg