Filtrera

28 kr

12 300 kr

28
28
12300
12300

Visa endast kampanjartiklar

(46)

Vit

(104)

Svart

(22)

Silver

(7)

Transparent

(1)

Gul

(3)

Krom

(2)

Brun

(1)

Endast snabbleverans

(180)

adax

(21)

bionaire

(3)

bårebo

(1)

dimplex

(4)

ebeco

(1)

elkrav

(2)

gnosjö klimatprodukter

(15)

kaminexperten

(4)

kickspace

(7)

lenhovda

(2)

lundbergs

(10)

lvi

(15)

malmbergs

(1)

mma

(78)

netatmo

(3)

nordic radiator

(2)

pax

(8)

purmo

(17)

raychem

(5)

sunwind

(7)

tego

(8)

termo

(15)

thermopanel

(3)

tristar

(2)

watt heating

(5)

övriga

(2)

Sortera

241 Produkter

Element LVI Yali Digital

Element LVI Yali Digital

fr.2 135 kr3 214:-

34%

Elelement Tego Roundline ECO

Elelement Tego Roundline ECO

fr.1 199 kr1 651:-

27%

Element LVI Yali Comfort

Element LVI Yali Comfort

fr.1 956 kr2 908:-

33%

Fläktelement Kickspace 80 D

Fläktelement Kickspace 80 D

fr.4 480 kr5 600:-

20%

tom 1/10

Våtrumselement Adax VPS 10

Våtrumselement Adax VPS 10

fr. 919 kr1 887:-

51%

Fläktelement Kickspace 500 ECO

Fläktelement Kickspace 500 ECO

fr.4 080 kr5 100:-

20%

tom 1/10

Oljefyllt Element Pax Enkel H500

Oljefyllt Element Pax Enkel H500

fr.1 945 kr2 845:-

32%

Just nu!

Vattenburet Element Thermopanel V4

Vattenburet Element Thermopanel V4

fr. 766 kr1 457:-

47%

Just nu!

Oljefyllt Element Pax Enkel H300

Oljefyllt Element Pax Enkel H300

fr.1 836 kr2 677:-

31%

Just nu!

Elementskydd Yoko Vit

Elementskydd Yoko Vit

fr. 749 kr1 049:-
Vattenburet Element Thermopanel V4 Ramo

Vattenburet Element Thermopanel V4 Ramo

fr.1 232 kr1 811:-

32%

Just nu!

Leveranstid 2-4 veckor

Element LVI Yali Parada

Element LVI Yali Parada

fr.2 521 kr3 750:-

33%

Du har sett 36 av 241 produkter
1 av 7

Element är ett bra och enkelt sätt att värma upp din bostad med. Du kan välja mellan olika typer av radiatorer som bland annat vattenburna, el-elment och oljefyllda sådana beroende på vad som blir bäst i din bostad. En radiator ger dig behaglig värme när det behövs.

Det finns många olika element

Det är lätt att köpa en radiator online. Du behöver endast bestämma dig vilket sorts element du vill installera i ditt hem. Det finns många olika typer av radiatorer beroende på vad du tycker blir bäst i din bostad. Om man väljer ett el-element får man mjukvärmestyrning vilket innebär att elementet känner av när temperaturen närmar sig den ideala i ett rum och slår då av värmen, för att höja den igen när temperaturen sjunker. Fördelen med en oljefylld radiator är att miljön i ditt hem blir bättre eftersom luften inte blir så torr med en sådan uppvärmning. Om man har ett vattenburet fjärrsystem installerat i sitt hem, kan man använda sig av vattenburna radiatorer. Då kan du variera sätten att värma upp din bostad på eftersom du kan använda dig av många olika uppvärmningssystem som till exempel jord-, berg-, vatten-, sol-och vindvärme.

Att installera element

Hos oss kan du köpa billiga element oavsett vilken typ av radiator du behöver. Att köpa element hos oss gör själva inköpet till ett lätt jobb. Det du måste tänka på är att du behöver kontakta och anlita en behörig elinstallatör för att sätta upp dina element, i alla fall när det gäller ett el-element. När det gäller vattenburna element, får du sätta upp dem själv på väggen, men när det ska anslutas till det elektriska systemet, måste en fackman utföra det arbetet. Det är viktigt att arbetet utförs av en behörig elinstallatör med tanke på säkerhet och försäkring. Dessutom kan den personen hjälpa dig med att räkna ut vilken effekt du behöver ha på dina element för att få ut maximal värme från dem i din bostad. Om du har vattenburet system kan en VVS-auktoriserad person hjälpa dig med råd angående de elementen.

Vilken storlek och effekt bör mitt element ha?

Olika storlekar och effektlägen

När det gäller byte av El-element bör man kontrollera vilken elementspänning dina radiatorer har. När du byter till nya bör de vara 400V jämfört med det äldre systemet med 230V. Detta är för att du ska få ut maximalt med värme från dina nya element. Om du ska byta till vattenburna radiatorer är det inte effekten som är viktig, utan storleken på dem. Ju större radiator, desto större möjlighet till värmespridning i rummet. Man ska aldrig ställa möbler eller annat framför en radiator utan man ska låta luften cirkulera fritt för att få bästa, möjliga effekt. Bra element finns i många olika storlekar och med olika effekter så det gäller att välja vilket som blir mest effektivt i ditt hem.

Element i olika designutföranden

Hos oss finns många billiga radiatorer att välja bland. När du vet vilket sorts element du behöver, kan du fokusera på vilket utseende du vill att din radiator ska ha. Det finns radiatorer med unik och modern design som passar i de flesta hem. Det finns även radiatorer som liknar de mer gammaldags varianterna som kan hittas i äldre hus. Dessa modeller ser ut som radiatorer från 30-talet med lejonfötter som detalj, men är nytillverkade för att passa in i hus med uppdaterade uppvärmningssystem. I badrummet kan man även investera i el-element med hängare som passar in i moderna badrum. Dessa kan användas för att alltid ha tillgång till torra och varma handdukar.

Att köpa oljefyllda element

Oljefyllda element är skonsamma mot dina luftrör eftersom de inte sprider dammpartiklar i luften i ditt hem. Om du har investerat i oljefyllda radiatorer får du fördelen av en bättre miljö i ditt hem med tanke på att luften inte blir lika torr som med andra sorts element. Radiatorerna är fyllda med olja som cirkulerar runt i dem och i de nya elementen finns flera miljövänliga alternativ som till exempel rapsolja. Oljan värms upp och sprids sedan i elementet som avger värme i ditt rum. Du får en jämn värmespridning eftersom oljan värmer även när termostaten har slagits ifrån. Värmen justeras med ett enkelt termostatvred som oftast har en av-och påknapp.

Att köpa vattenburna element

Vattenburna element kan användas i bostäder där ett vattenburet system är installerat. Uppvärmt vatten leds från en värmepump i huset till varje element som finns i bostaden. Elementen kan se ut på olika sätt och ju större det är, desto mer värme kan det sprida. En vattenburen radiator är ett barnsäkert sådant eftersom det aldrig blir varmt nog för att skada en barnhand. Man kan även hänga kläder och annat på dem för att torka eftersom det inte finns någon brandfara. Anlita gärna en VVS-installatör som kan hjälpa dig med installation och att räkna ut vilken storlek du bör ha på dina radiatorer.