Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Luftrenare Coway Storm AP-1516D

  Rek. pris 4 720 kr
  Du sparar  760 kr
  3 960 kr

  Delbetala från 83 kr/mån

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Luftrenare Coway Storm AP-1516D är rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet och får därför bära både Svalan samt den nya nordiska produktmärkningen - Asthma Allergy Nordic. Denna märkning ägs av de tre nordiska förbunden Sverige, Norge och Danmark. Rekommendationen avser max rumsyta 28 m2 i driftsläge 2, men luftrenaren klarar upp till otroliga 100 m2! Ljudnivå: 21,6-48 dB(A).
  Luftrenaren Coway Storm AP-1516D är den ultimata luftrenaren som är anpassad för att ge bästa möjliga luftcirkulationen. Luftrenaren är utrustad med fyra effektiva filter som minskar risken för att utveckla astma och andningsproblem. Med intelligent styrning läser Storm AP-1516D själv av renhetsnivån i ditt hem, vilket minimerar elförbrukningen och gör dig till en äkta miljövän.

  4-stegs Filtreringssystem
  Coway Storm har ett förfilter som fånga upp hår och dammtussar. Det bör dammsugas regelbundet och byts aldrig ut. Bakom förfiltret sitter ett dammfilter som tar bort pollen, mögelsporer och mjäll från husdjur. Dammfiltret ska bytas var 4:e månad. Därefter sitter ett deodoriserande filter som består av aktivt kol i granulatform och det tar bort odörer, matos och andra störande lukter. Deofiltret byts var 24:e månad. Längst in sitter det supereffektiva HEPA-filtret som tar bort bakterier, cigarettrök, micropartiklar och andra skadliga ämnen. HEPA-filtret byts var 12:e månad.

  Renhetsindikator
  Har en LED-indikator som visas i cirken på luftrenaren framsida. Renhetsindikator ger i realtid anvisning om luftens kvalitet genom att växla mellan de fyra olika färgerna, där blå är bra och röd visar att det är mycket partiklar i luften

  Intelligent Air Flow
  Du kan styra luftflödet rakt upp mot taket, rakt fram i rummet eller både rakt upp och rakt fram. Allt för att få maximal cirkulation och effektiv luftrening.

  Quick Cleaning Mode
  En unik och supereffektiv funktion som renar och cirkulerar luften i 10 minuter, där Storm automatiskt och i olika fläkthastigheter varierar luftflödet framåt och uppåt. Funktionen kan med fördel användas då du kommer hem, efter att ha varit borta ett tag, och vill få en snabb, fräsch och effektiv luftrening och cirkulation.

  Touchkontroll
  Har belysta touchkontroller för att styra luftrenarens alla funktioner, vilket är hygieniskt och driftssäkert.

  Timerfunktion
  Du kan ställa in Coway Storm för en, fyra eller åtta timmars drift, därefter stänger enheten av sig själv.

  Auto Mode
  Fläkthastigheten anpassas helt automatiskt efter rådande luftkvalitet. Coway rekommenderar att alltid ha Coway Storm i Auto Mode för den mest ekonomiska och praktiska driften.

  Tyst läge
  Vill du ha en bra luftrening men med tystare drift, kan du köra Storm i Silent Mode.

  Dark Room Mode
  Enhetens touchkontroller och Air Quality Indicator kan släckas manuellt ellerautomatiskt. Automatiken styrs av en ljussensor som känner av om det blir mörkt och efter 3 minuter släcks hela enheten ned. Om ljuset är tänt längre än 5 minuter, aktiveras åter belysningen på luftrenaren.

  Sleep Mode
  Om Storm körs i Autoläge och rummet är mörkt längre än tre minuter, försätter sig enheten i Sleep Mode helt automatiskt. Fläkten går då ner i extremt tyst driftsläge, vilket innebär att Storm kan placeras i sovrummet utan att störa nattsömnen. Sleep Mode är en bra funktion för de som har allergiska- eller andra luftvägsbesvär och behöver ren luft under dygnets alla timmar.

  Auto Stop
  Om fronten tas bort för att du ska komma åt filtren, stannar Coway Storm heltautomatiskt.

  Partikelsensor
  Coway Storm har en känslig partikelsensor som konstant mäter luftkvaliteten i rummet. Körs enheten i Auto-mode anpassas fläkthastigheten automatiskt efter hur partikelsensorn mäter luftkvaliteten. Partikelsensorns känslighet kan ställas in i tre lägen (Hög, Medium eller Låg) där läget Medium är fabriksinställningen.

  Tyst och ekonomisk
  Med en strömförbrukning mellan 10-65W (beroende på fläkthastighet) blir driften av Coway Storm väldigt ekonomisk och miljövänlig. Ljudnivån hålls inom 21,6 – 48 db(A), vilket är extremt bra värden.

  Maximun Air Cleaning Level
  Med sina kraftfulla fläktar kan Coway Storm hantera upp till 8,2 m3 luft/minut motsvarande 492 m3 luft/timme. Omräknat till ett rum med normal takhöjd innebär det att Coway Storm kan rena all luft 2 gånger/timme på en yta om drygt 100 m2.

  Övrigt
  - Garanti 2 år.
  - Lägsta ljudnivå: 21,6 dB (A).
  - Högsta ljudnivå: 48,0 dB (A).
  - Strömförbrukning: 45 W, 230V, 50Hz.
  - Luftrenaren omsätter luften i ett rum minst 2 gånger/timme i maximal fläkthastighet.

  Egenskaper

  VarumärkeCoway
  Art.Nr.AP-1516D
  FärgVit
  MaterialPlast
  TypLuftrenare
  Luftflöde492 m3/h
  Spänning230 V
  Djup240 mm
  Höjd765 mm
  HEPA-filterJa
  IP-KlassningIP 20
  Max Rumstorlek100 m2
  Ljudnivå48 dBa
  Effekt45 W
  TimerfunktionJa
  Vikt12 kg
  Bredd410 mm
  EAN-nr8809239759077