Inomhusklimat & luktsanering

Pris
755
755
2 803
2 803
Färg
Varumärke
Bredd (mm)
240
240
560
560
Typ
Material
Leveranstid

Luftsolfångare | Effektiv ventilation

Sommarstugor som i perioder kan stå tomma och ovädrade kan vara svåra att hålla fräscha. En luftsolfångare kan då vara användbar för att få bättre ventilation i utrymmen som kanske inte används så mycket, eller som lätt kan bli fuktiga och luften därför behöver få cirkulera. Och visst är det bra när det finns miljövänliga energikällor som gör att du bara kan låta solen ha sin gång?

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Solventilator Sunwind AirPlus 40
logo-sunwind.jpg
review score
2 803 kr
2 950 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 3-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 2 färger:
Vit
Svart
Gå till produkt
Levereras inom 3-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 2 färger:
Vit
Svart
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur drivs en luftsolfångare?

När du väl har installerat din luftsolfångare, är det bara att låta solen sköta jobbet. En luftsolfångare är ett billigt alternativ eftersom den varken kräver el eller batterier. Solenergin värmer upp det som får fläkten att driva in värme och som sen för ut den kalla och råa luften. Det bästa är att det är skonsamt för miljön.

Tar en luftsolfångare stor plats?

Hos oss på Bygghemma kan du enkelt beställa luftsolfångare online. De väger inte mer än några kilo och är lätta att montera och är bara några decimeter breda. Det finns flera varianter. Den större är en halv meter medan de mindre har en solpanel som sitter för sig eller har inbyggda solpaneler.

Hur installerar jag en luftsolfångare?

Du börjar med att beställa en luftsolfångare billigt på nätet här på Bygghemma.se. När du beställer från oss har du alltid möjlighet att få produktrådgivning. Du skruvar sedan fast luftsolfångaren på en yttervägg till det utrymme som den ska användas, med den medföljande solpanelen bredvid. Sedan behöver du varken koppla in en sladd eller ladda batterier. Vår största och miljövänligaste energikälla solen kommer att göra jobbet.