Etanolkamin | Skapa mysfaktor

Filtrera

1 395 kr

4 995 kr

1395
1395
4995
4995

arkiio

(22)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Efterfrågan på etanolkaminer börjar öka och allt fler ser fördelarna med att välja etanolkamin. Precis som en vedeldad kamin, värmer etanolkaminer och ser lika vackra ut. Du får samma mysfaktor och etanolkaminer är lätta att underhålla. Etanolkaminer är också mycket lätta att använda och går att få i olika modeller samt storlekar. Etanolkaminer är också miljövänliga och håller länge. Hos oss på Bygghemma.se hittar du vackra etanolkaminer till billiga priser som du enkelt köper online.

Vad finns det för fördelar med att köpa etanolkamin?

De främsta fördelarna är att etanolkaminer ger en mycket behaglig värme och är ett riktigt bra komplement till ett annat uppvärmningssystem. Till skillnad från en vedeldad kamin får du snabbt igång värmen eftersom du inte behöver vänta på att elden ska ta fart. Etanolkaminer brinner med förnybara råvaror och är därför ett miljövänligt alternativ. Etanolkamin fungerar också utomhus.

Är det säkert att ha etanolkamin inomhus?

Ja, etanolkaminer är säkra att ha inne. Förbränningen sker mycket långsamt och det bildas ingen rök som när man eldar med ved. Det finns också olika modeller såsom vägghängda och takhängda etanolkaminer. Precis som med alla kaminer ska du tänka på att det ska finnas ett säkerhetsavstånd.

Är det svårt att installera en etanolkamin?

Det som är bra med etanolkaminer är att du inte behöver ha en skorsten, vilket gör att det är betydligt lättare att installera än en vedeldad. De fristående är de lättaste att montera själv, men det är också enkelt att sätta upp en vägghängd etanolkamin. De flesta kan installera den helt själva.