Fotogenkamin

Filtrera

1 690 kr

2 350 kr

1690
1690
2350
2350

Visa endast kampanjartiklar

(3)

sunwind

(4)

Svart

(4)

Fotogenkamin

(4)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

Letar du en billig fotogenkamin eller fotogenvärmare? Vi har fotogenkaminer för olika plånböcker och användningsområden. Behöver du tillskottsvärme i sommarstugan eller mysvärme i gillestugan är en fotogenkamin och fotogenvärmare ett smidigt alternativ till att dra rör och bygga skorsten. Det kräver en hel del arbete att montera en vanlig kamin och du behöver värmebeständiga väggar och skydd för golvet. En fotogenkamin kan du däremot bara ställa in och börja använda direkt när du får hem den. Det enda du behöver är fotogen. De nya fotogenkaminerna avger heller ingen lukt av fotogenet som det kunde göra med de första varianterna. Du kan flytta den mellan olika rum eller mellan olika hus om så behövs.

Varför ska man välja en fotogenkamin

En fotogenkamin är ett bra substitut till en vanlig kamin om du av någon anledning inte kan ha en vanlig. Det kan vara så enkelt som att du inte har någon skorsten på ditt hus vilket är ganska vanligt i modernare villor. Att då bygga en skorsten är ett krävande och dyrt arbete. En fotogenkamin är ypperlig i exempelvis stugor ute i skogen där man inte har el eller tillgång till vatten, då funkar en fotogenkamin alldeles klockrent. Du slipper även arbetet med ved och i en skogsstuga kan det ses som ett litet problem men det är tidskrävande och när man är i sin stuga vill man kanske inte alltid arbeta.

Ett bra miljöval

Köp en bra fotogenvärmare hos oss på bygghemma.se. Vi har olika varianter och vår fantastiska kundservice hjälper dig att välja rätt modell för just dina önskemål och behov. Du slipper veden, röken och askan. Din tid i stugan kommer inte längre gå till att hugga och stapla ved utan nu kan du ta med fotogen och sedan bara njuta av din lediga tid.