Gasolkamin

Filtrera

749 kr

1 923 kr

749
749
1923
1923

Visa endast kampanjartiklar

(2)

bluegaz

(2)

sunwind

(2)

termo

(1)

Svart

(5)

Gasolkamin

(3)

Värmefläkt

(1)

Kamin

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Plåt

(1)

Lackerad plåt

(1)

Sortera

5 Produkter

Gasolkamin Sunwind Infra

Gasolkamin Sunwind Infra

995 kr1 190:-

16%

tom 31/8

Gasolkamin Sunwind Miniflame

Gasolkamin Sunwind Miniflame

749 kr 890:-

16%

Just nu!

Du har sett alla 5 produkter

Vi på bygghemma.se erbjuder ett brett utbud av gasolkaminer som ger dig en snabb och effektiv uppvärmning. Oavsett om du behöver en värmekälla till villan eller sommarstugan så har vi en lösning som passar dig. Klicka runt och välj bland mängder av modeller i olika stilar och prisklasser. Värmen från gasolkaminen sprids snabbt och jämnt oavsett i vilket utrymme den än placeras i. Något som kan vara bra att fundera på är om du behöver en modell som är flyttbar eller ej och hur gaskranen är placerad. Om du letar efter en billig gasolkamin så har du garanterat kommit helt rätt.

Hur monteras en gasolkamin?

En gasolkamin har ingen anslutning till skorsten. Därför är det viktigt att du använder kaminen i ett stort rum med god ventilation. Enkelt beskrivet kan man säga att modellerna drivs med hjälp av en gasolflaska som är inbyggd i kaminen. Givetvis finns det många olika typer av gasolkaminer. I dag erbjuds modeller som till exempel kan stå på golvet eller monteras på väggen. Användningsområdena är många och man kan exempelvis använda dem som uppvärmning i ett förtält till husvagnen. En fördel med de mindre modellerna är att de är lätta att förflytta och inte kräver någon form av installation. Dessutom har de en ren och luktfri förbränning. Den finns även modeller som är utrustade med en så kallad säkerhetsvakt som stänger av gasolen automatiskt vid händelse av att koldioxidhalten i rummet blir för hög.

Snabb leverans av gasolkaminer

Dags att köpa gasolkamin? Beställ den online till ett riktigt bra pris. Vi på bygghemma.se hjälper dig att hitta en energismart lösning oavsett var du vill använda din gasolkamin. Vi har dessutom en kunnig kundservice som kan hjälpa dig med alla dina frågor kring användning av gasolkaminer. Med vårt stora utbud kan du garanterat hitta en modell som passar just dina önskemål.