Gjutjärnskamin

Filtrera

4670.75kr
19272kr
4670
4670.75
19272
19272

Visa endast kampanjartiklar

(6)

aduro

(3)

kaminexperten

(3)

mbs

(3)

350mm
950mm
350
350
950
950

Svart

(9)

Grå

(1)

Vedspis

(3)

Braskamin

(4)

Gjutjärnskamin

(2)

Sortera

9 Produkter

Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på vid val av gjutjärnskamin?
Var ska jag placera min gjutjärnskamin?
Hur använder jag min gjutjärnskamin?
Du har sett alla 9 produkter

Vill du också njuta framför en varm brasa när väder och vind slår mot fönstret? Kanske har du länge funderat på att investera i en kamin men insett att du har alldeles för ont om plats. Då kan en gjutjärnskamin vara ett bra alternativ. Gjutjärnskaminer är ofta mindre än andra kaminer och eldstäder, men sprider trots det lika behaglig värme. Eftersom kaminen är byggd av gjutjärn värms den snabbt upp och håller utan problem värmen i ett helt rum så länge den är tänd. Om du önskar köpa gjutjärnskamin av hög kvalitet hittar du garanterat en modell du gillar hos oss på bygghemma.se.

Enkel och behaglig uppvärmning

De största fördelarna med denna typ av kamin är den snabba uppvärmningen och det faktum att den oftast tar mindre plats än andra sorters kaminer. En gjutjärnskamin användas med fördel som en kompletterande värmekälla men kan även användas för det mysiga inomhusklimat den bidrar med. Eftersom utsidan av kaminen blir rejält varm kan den också användas för till exempel matlagning. I vårt sortiment finns det därför modeller som är utrustade med såväl ugn som kokplatta, funktioner som bjuder på oändliga möjligheter. Vi har även gjutjärnskaminer klädda med täljsten, ett material som lagrar värmen i flera timmar efter det att kaminen har slocknat, vilket gör dem till ett bra alternativ ur uppvärmningssynpunkt.

Hög kvalitet till låga priser

Om du söker efter en pålitlig värmekälla att använda som ett komplement till hemmets ordinarie uppvärmning kan en gjutjärnskamin vara något för dig. Hos oss på bygghemma.se finner du en bra gjutjärnskamin av hög kvalitet, till ett riktigt bra pris. Vi har såväl stora som små modeller, både med täljsten och utan. Känner du dig osäker inför ditt köp svarar vi mer än gärna på alla dina frågor.