Murspis & öppen spis | Mysfaktor i hemmet

Filtrera

3 035 kr

11 205 kr

3035
3035
11205
11205

Vit

(6)

Trä/natur

(5)

Svart

(2)

Grå

(2)

tagu

(9)

Elektrisk Kamin

(9)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

9 Produkter

Du har sett alla 9 produkter

En vacker brasa ger hela hemmet en mysig och ombonad känsla. Murspisar eller öppna spisar är populära då de både värmer och är vackra att titta på. Få saker slår att sätta sig med nära och kära framför en brasa, eller varför inte själv med en bok? Hos oss på Byggehemma.se kan du köpa vackra öppna spisar till billigt pris online.

Varför ska man välja en öppen spis?

Murspisen eller öppen spis kan ses som en rejäl möbel även när de inte används. Du får en behaglig värme och de flesta har insatser som ökar värmeeffekten. Öppningen gör också att eldsflammorna syns lite extra vilket uppskattas av många.

Går det att montera en öppen spis själv?

Det är inte helt lätt att montera en murspis själv. Det gäller att kontrollera så att golvet klarar tyngden och själva monteringen kan vara knepig om man inte är händig. Det kan också krävas tillstånd från bland annat kommunen så kontrollera vad som gäller innan du köper.

Finns det elektriska murspisar?

Ja det finns vackra elektriska murspisar som går att styra med fjärrkontroll. De flesta elkaminer behöver ingen skorsten vilket ger möjlighet att njuta av en vacker brasa utan att behöva bygga om.