Skorstensfri kamin

Filtrera

1 799 kr

14 249 kr

1799
1799
14249
14249

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Svart

(2)

Silver

(1)

Trä/natur

(3)

Grå

(1)

Vit

(1)

nordkapp.nu

(7)

weber

(1)

Eldstad

(7)

Bar/Eldstad

(1)

Emaljerat Stål

(1)

Komposit

(3)

Stål

(1)

Teak

(2)

Teak/Stål

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Att hålla sitt hem varmt och skönt är ett måste i det svenska klimatet. Ett uppvärmningsalternativ om man bor i hus är att skaffa en kamin. Det finns olika sorters kaminer som man kan välja bland men de flesta kommer att vara bra och billiga sätt att hålla hem uppvärmda. Om man inte har möjlighet att sätta en skorsten på ett hus finns det billig skorstensfri kamin att köpa. Dessa kaminer gör att man inte behöver installera en skorsten som kan vara ett omständigt projekt. Man kan i stället installera ett externt anslutningsdon för tilluft som sätts utanpå huset. Detta gör att luften leds direkt in och ut på ett och samma ställe.

Att tänka på när man skaffar kamin

Det första man bör tänka på innan man skaffar kamin är husets storlek och hur det är isolerat. Det finns många olika kaminer att välja bland beroende på vilket behov man har. För att slippa att installera en skorsten eftersom det är något en fackman måste hjälpa till med, kan man installera en skorstensfri kamin. Då finns det en extern låda på andra sidan väggen som ser till att luften går både in och ut på ett godkänt sätt. En skorstensfri spis placeras på det stället i huset där den ger bäst effekt när det gäller uppvärmning och för att sprida den varma luften till husets andra rum. Välj storlek på kaminen beroende på hur stort huset är och hur många kvadratmeter som ska värmas upp.

Uppvärmning med skorstensfri kamin

Köp en skorstensfri kamin online så att du kan välja bland många olika kaminer innan du bestämmer dig för den bästa. En skorstensfri kamin kommer att vara en smidig och bra investering för att hålla huset varmt och mysigt. Det är ett bra sätt att hålla uppvärmningskostnaderna nere samtidigt som det är en mysfaktor i varje hem att ha en kamin som värmekälla.