Elektrisk Kamin Tagu Helmi

Elektrisk Kamin Tagu Helmi
Elektrisk Kamin Tagu Helmi
Rek. pris 6 995 kr
6 645 kr

Delbetala från  140 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Elektrisk Kamin Tagu Helmi är en ikonisk öppen spis med tidlös design som aldrig går ur stil. En ren och klassisk touch till ditt vardagsrum eller annat rum som behöver en kontaktpunkt. Kaminen kontrolleras var som helst med hjälp av den medföljande multifunktionella fjärrkontrollen.
Kaminen har en flerskiktad mjuk finish på ytorna samt ett delikat välvt centrum, släta kolumner och en mittram med rundade kanter.

Denna kamin är miljövänlig och budgetvänlig och den håller rätt temperatur vid rätt tidpunkt. Ställ in värmeplanen för varje veckodag och njut av ett varmt rum när du vill.

Kaminen håller en skön temperatur medan du sparar energi tack vare den inbyggda digitala termostaten. Om ett fönster är öppet eller temperaturen plötsligt sjunker stannar TAGU PowerFlame brandbox automatiskt. Inställningarna på skärmen försvinner efter en minut.

Kaminen är den tystaste värmaren Tagu någonsin har utvecklat och kan värma rum upp till 37 kvadratmeter. På natten kan du använda Sleep Timer-funktionen och somna i en mysig atmosfär.

Flammeffekten kan fungera med eller utan värmen, så att du kan njuta av din eldstad året runt. Flammeffekten går på 10W, vilket är mindre än en vanlig glödlampans energiförbrukning. Glödbädd och stockar är speciellt utformade för att maximera flammaeffekten.

Egenskaper

VarumärkeTagu
Art.Nr.FM463-CR2T
TypElektrisk Kamin
Djup245 mm
Höjd952 mm
Max Rumstorlek37 m2
Effekt1500 W
Vikt26 kg
Bredd1072 mm
FärgTrä/Natur, Wenge, Vit