Elektrisk Kamin Tagu Magna

Elektrisk Kamin Tagu Magna
Elektrisk Kamin Tagu Magna
Rek. pris 8 695 kr
8 260 kr

Delbetala från  173 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Elektrisk Kamin Tagu Magna är en uppslukande öppen spis som kombinerar en traditionell stil med nytänkande teknik. Med högkvalitativ flerskiktad beläggning är Magna är en förstklassig designmantel med en exklusiv finish. Kaminen kontrolleras var som helst med hjälp av den medföljande multifunktionella fjärrkontrollen.
Denna mantel är det perfekta tillskottet till ditt vardagsrum, kontor eller sovrum och kan förvandla alla rum till ett elegant men mysigt utrymme. På Magna hittar du en välvd mittplatta, räfflade kolumner med dubbla bottenblock och topphöjda paneler och en krönformig topp. Magna är designad för enkel montering, så att du kan sätta ihop den på nolltid utan extra verktyg.

Denna kamin är miljövänlig och budgetvänlig och den håller rätt temperatur vid rätt tidpunkt. Ställ in värmeplanen för varje veckodag och njut av ett varmt rum när du vill.

Kaminen håller en skön temperatur medan du sparar energi tack vare den inbyggda digitala termostaten. Om ett fönster är öppet eller temperaturen plötsligt sjunker stannar TAGU PowerFlame brandbox automatiskt. Inställningarna på skärmen försvinner efter en minut.

Kaminen är den tystaste värmaren Tagu någonsin har utvecklat och kan värma rum upp till 37 kvadratmeter. På natten kan du använda Sleep Timer-funktionen och somna i en mysig atmosfär.

Flammeffekten kan fungera med eller utan värmen, så att du kan njuta av din eldstad året runt. Flammeffekten går på 10W, vilket är mindre än en vanlig glödlampans energiförbrukning. Glödbädd och stockar är speciellt utformade för att maximera flammaeffekten.

Egenskaper

VarumärkeTagu
Art.Nr.FM464-WA1T
TypElektrisk Kamin
Djup282 mm
Höjd1022 mm
Max Rumstorlek37 m2
Effekt1500 W
Vikt35 kg
Bredd1137 mm
FärgValnöt, Wenge, Vit