Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Vedkorg & vedställ

  Om man förvarar ved till den öppna spisen kan en vedkorg vara bra både till förvaring och transport. På så sätt kan man undvika att veden skräpar ner, eftersom eventuellt skräp samlas i korgen. Det kan även vara bra att ha en vedkorg i till exempel en bastu eller i andra utrymmen där det finns möjlighet att elda med ved. I denna kategori finner du vedkorgar och vedställ som passar in oavsett vilken inredningsstil som i övrigt finns i hemmet. Tidigare var det vanligt med korgar och ställ i rotting men nu ses även vedförvaring i material som koppar och läder.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  1 495 kr
  1 995 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  1 495 kr
  1 995 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  995 kr
  1 367 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Varför använda en vedkorg?

  En vedkorg bör verkligen finnas i hemmet om en öppen spis finns. Vedkorgen i sig blir ett praktiskt inredningsobjekt. Korgen ger ett hemtrevligt intryck och veden sprider en mysig doft i hemmet. Att tänka på när man ska köpa en ny vedkorg är storleken på den. Korgen bör varken vara för stor eller för liten eftersom den då inte blir effektiv. En vedkorg som används för transport av veden från vedboden och in bör också vara stabil och hållbar för att klara vikten som blir. Hos oss finns flera olika vedkorgar i olika material och storlek för att passa just ditt behov. Samtliga vedkorgar håller mycket hög kvalitet och samlar upp vedens skräp på ett effektivt sätt.

  Effektivt och snyggt

  Är det dags att köpa vedkorg? Här finner du ett antal olika modeller att välja mellan. Vissa korgar passar utmärkt för transporten av ved. Vi erbjuder också stilrena vedställ som passar utmärkt för vedförvaring inomhus. Hos oss finns ett bra sortiment och vi har dessutom en mycket bra kundtjänst som gärna svarar på frågor. Du kan på sajten också enkelt jämföra de olika vedkorgarna med varandra för att se vilken som passar bäst i ditt hem.