Vedkorg & vedställ

Filtrera

421.6kr
538.9kr
421
421.6
538.9
539

Visa endast kampanjartiklar

(2)

kaminexperten

(2)

Svart

(2)

Vedbehållare

(1)

Gummi

(1)

Filt

(1)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

Om man förvarar ved till den öppna spisen kan en vedkorg vara bra både till förvaring och transport. På så sätt kan man undvika att veden skräpar ner, eftersom eventuellt skräp samlas i korgen. Det kan även vara bra att ha en vedkorg i till exempel en bastu eller i andra utrymmen där det finns möjlighet att elda med ved. I denna kategori finner du vedkorgar och vedställ som passar in oavsett vilken inredningsstil som i övrigt finns i hemmet. Tidigare var det vanligt med korgar och ställ i rotting men nu ses även vedförvaring i material som koppar och läder.

Varför använda en vedkorg?

En vedkorg bör verkligen finnas i hemmet om en öppen spis finns. Vedkorgen i sig blir ett praktiskt inredningsobjekt. Korgen ger ett hemtrevligt intryck och veden sprider en mysig doft i hemmet. Att tänka på när man ska köpa en ny vedkorg är storleken på den. Korgen bör varken vara för stor eller för liten eftersom den då inte blir effektiv. En vedkorg som används för transport av veden från vedboden och in bör också vara stabil och hållbar för att klara vikten som blir. Hos oss finns flera olika vedkorgar i olika material och storlek för att passa just ditt behov. Samtliga vedkorgar håller mycket hög kvalitet och samlar upp vedens skräp på ett effektivt sätt.

Effektivt och snyggt

Är det dags att köpa vedkorg? Här finner du ett antal olika modeller att välja mellan, både vedkorgar att ställa på golvet men även vedställ till vägg. Vissa korgar passar utmärkt för transporten av ved men du hittar även stilrena vedställ som passar utmärkt för vedförvaring inomhus. Hos oss finns ett bra sortiment och vi har dessutom en mycket bra kundtjänst som gärna svarar på frågor. Du kan på sajten också enkelt jämföra de olika vedkorgarna med varandra för att se vilken som passar bäst i ditt hem.