Varmvattenberedare Nibe Eminent 35
Varmvattenberedare Nibe Eminent 35

Varmvattenberedare Nibe
Eminent 35

fr.4 035 kr5 028:-

Se priset!

Välj Utförande
Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Varmvattenberedare Eminent 35 har en volym 35 liter och är minst i Eminentfamiljen. Med 35 liter kan du ta en snabbdusch och ändå ha varmvatten kvar till disken.
Varumärke

Beskrivning

Varmvattenberedare Eminent 35 har en volym 35 liter och är minst i Eminentfamiljen. Med 35 liter kan du ta en snabbdusch och ändå ha varmvatten kvar till disken.

Vattenmagasinet består av antingen en behållare helt i rostfritt stål eller en stålbehållare med invändigt korrosionsskydd av koppar eller emalj*. Isoleringen består av freonfri, formgjuten polystyren (EPS) för bästa värmeisolering. Beredaren är försedd med sladd och stickpropp för enkel anslutning samt en komplett ventilutrustning, bestående av blandningsventil, avstängnings-/backventil samt säkerhetsventil med avtappningsfunktion.

Termostaten är inställbar till 80°C.

*De flesta varmvattenberedarna från NIBE kan fås med korrosionsskydd av koppar. Det är ett klassiskt och underhållsfritt material som passar alla som är anslutna till kommunalt vatten. Två av våra storsäljare; EMINENT och COMPACT, kan även fås med korrosionsskydd av emalj eller rostfritt stål. Dessa material bör du välja om du exempelvis tar vatten ur egen brunn med lågt pHvärde. Om du har bräckt vatten bör du välja emalj. Korrosionsskydd av emalj kräver att man regelbundet inspekterar skyddsanoden.

Dokument

Recensioner (2)

Egenskaper

VarumärkeNibe
Art.Nr.6944310N
Volym35 l
UtförandeKorrosionsskydd Emalj, Korrosionsskydd Koppar, Korrosionsskydd Rostfritt stål
Anslutning15 mm
SerieEminent
TypVarmvattenberedare
Spänning400 V
Deklarerad belastningsprofilS
IP-KlassningIP24
Bullernivå15 dB(A)
Effekt3 kW
EnergieffektivitetB, C
ModellECH16-35 E, EVH16-35 Cu, EVH16-35 R
Energiförbrukning519, 540, 548 kWh/år
Vikt17, 19, 21 kg