Värmepanel

Filtrera

868 kr

12 119 kr

868
868
12119
12119

Vit

(1)

Grön

(1)

heat4all

(7)

150 mm

800 mm

150
150
800
800

Värmepanel

(3)

Termostat

(3)

Handdukstork

(1)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

En värmepanel är en investering för ditt hem, och fungerar som en bra värmekälla. Den utstrålar värme så fort du startar den, och hjälper till att förhindra spridningen av mögel i ditt hem. Detta då den värmer upp väggar, föremål och personer, istället för att värma upp luften i rummet. Hos oss på Bygghemma.se säljer vi värmepaneler av bra kvalitet billigt och bekvämt online.

Kan jag montera en värmepanel själv?

Det går att montera värmepaneler själv. Det är däremot viktigt att det sker på korrekt sätt. Värmepanelerna kommer med instruktioner om hur du monterar dessa. Du kan montera en värmepanel både på väggen eller i taket. Är du inte säker på hur du bör installera dem så är det bäst att be om hjälp för att montera värmepanelen rätt, så att det inte uppstår några komplikationer i efterhand.

Vad är fördelarna med en värmepanel?

Värmepaneler är ett bra sätt att värma upp hemmet utan att det kostar för mycket. Värmepaneler har låga drifts och underhållningskostnader så du sparar både på energiberäkningen och miljön. Det är dessutom perfekt för dig med allergier, eftersom värmespridningen från värmepanelen minskar spridningen av dammpartiklar. Det förhindrar även att mögel uppkommer på väggarna.

Hur väljer jag rätt värmepanel?

Värmepaneler passar i alla utrymmen och de är perfekta för dig som behöver en extra värmekälla. Den kan användas i hemmet, stugan och även på kontoret. När det kommer till att välja en värmepanel kan dessa användas i alla rum. Välj modell utifrån dina behov och hur stort utrymme du har.