Värmepannor

Pris
41 988
41 988
41 988
41 988
Färg
Varumärke
Typ
Modell
Bredd (mm)
600
600
600
600

Pelletspanna

Om du värmer ditt hem med ved kan det vara en bra idé att installera ny pelletspanna istället. Att värma huset med ved kräver en hel del arbete jämfört med pellets. Veden ska tillverkas vilket är tidskrävande och eftersom det oftast handlar om stora mängder tar det en hel del plats att förvara också. Att elda med ved kräver också att man gör någon brasa om dagen för att få varmvatten och värme året runt. Med pellets slipper man det här. En pelletspanna sköter nästan sig själv med ett automatiskt system där man har ett förråd för stora mängder pellets som pannan matar in beroende på inställning.

Läs mer...
Visar 1 av 1 produkter
Sida 1 / 1
Pelletspanna CTC EasyFlex
ctc_logotype.jpg
41 988 kr
44 198 kr
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Varför ska man ha pelletspanna

En pelletspanna fungerar på samma sätt som en vedpanna med skillnaden att den är automatisk. Den kopplas helt enkelt in på husets vattenburna värmesystem. Antingen kan man montera en pelletsbrännare på den befintliga vedpannan eller så byter man ut panna till en som är anpassad för eldning med pellets. Pellets är ett klimatneutralt bränsle och man beställer enkelt hem det i säckar som man sedan häller i ett speciellt pelletsförråd, resten sköter pannan. Pelletspannor är i regel också mer energieffektiva än en vedpanna då de har en högre verkningsgrad som genererar mer värme. Det innebär miljövänligare uppvärmning som ger jämnare värme under längre tid jämfört med ved eller olja. Det blir helt enkelt mindre jobb men med bättre resultat!

Trygg värme och minimalt med jobb

Om du har tänk köpa pelletspanna ska du besöka byggvaruhuset på nätet, bygghemma.se! Vi har ett stort utbud från kända varumärken till riktigt låga priser. Du kan i lugn och ro jämföra olika pannor och hitta en som passar dina behov bäst. Har du frågor så hjälper vi dig gärna och vi hjälper också till med leveransen så att din panna skickas hem till dig. Det kan inte bli bättre!