Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Värmepannor

  Pris
  40 709 kr
  40 709 kr
  40 709 kr
  40 709 kr
  Varumärke
  Typ
  Färg
  Modell
  Bredd (mm)
  600
  600
  600
  600

  Pelletspanna

  Om du värmer ditt hem med ved kan det vara en bra idé att installera ny pelletspanna istället. Att värma huset med ved kräver en hel del arbete jämfört med pellets. Veden ska tillverkas vilket är tidskrävande och eftersom det oftast handlar om stora mängder tar det en hel del plats att förvara också. Att elda med ved kräver också att man gör någon brasa om dagen för att få varmvatten och värme året runt. Med pellets slipper man det här. En pelletspanna sköter nästan sig själv med ett automatiskt system där man har ett förråd för stora mängder pellets som pannan matar in beroende på inställning.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  ctc_logotype.jpg
  40 709 kr
  42 850 kr
  Levereras inom 2-3 veckor
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Varför ska man ha pelletspanna

  En pelletspanna fungerar på samma sätt som en vedpanna med skillnaden att den är automatisk. Den kopplas helt enkelt in på husets vattenburna värmesystem. Antingen kan man montera en pelletsbrännare på den befintliga vedpannan eller så byter man ut panna till en som är anpassad för eldning med pellets. Pellets är ett klimatneutralt bränsle och man beställer enkelt hem det i säckar som man sedan häller i ett speciellt pelletsförråd, resten sköter pannan. Pelletspannor är i regel också mer energieffektiva än en vedpanna då de har en högre verkningsgrad som genererar mer värme. Det innebär miljövänligare uppvärmning som ger jämnare värme under längre tid jämfört med ved eller olja. Det blir helt enkelt mindre jobb men med bättre resultat!

  Trygg värme och minimalt med jobb

  Om du har tänk köpa pelletspanna ska du besöka byggvaruhuset på nätet, bygghemma.se! Vi har ett stort utbud från kända varumärken till riktigt låga priser. Du kan i lugn och ro jämföra olika pannor och hitta en som passar dina behov bäst. Har du frågor så hjälper vi dig gärna och vi hjälper också till med leveransen så att din panna skickas hem till dig. Det kan inte bli bättre!