Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Frånluftsvärmepump Nibe F750

Frånluftsvärmepump Nibe
F750

132 335 kr

Se priset!

Frånluftsvärmepump Nibe F750

F750

132 335kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 14-16 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Frånluftsvärmepump Nibe F750 är en intelligent frånluftsvärmepump för multisystem. NIBE F750 uppfyller effektivt, enkelt och ekonomiskt behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten.
Varumärke

Beskrivning

Frånluftsvärmepump Nibe F750 är en intelligent frånluftsvärmepump för multisystem. NIBE F750 uppfyller effektivt, enkelt och ekonomiskt behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten.
NIBE:s ledande frånluftsvärmepump
NIBE F750 var tidig bland frånluftsvärmepumparna att uppnå de då nya hårda byggreglerna och fick fina resultat i Energimyndighetens test. Med detta som utgångspunkt har NIBE F750 tidigare varit en av de populäraste frånluftsvärmepumparna i Sverige.

Uppfyller kraven på byggmarknaden
Frånluftsvärmepumpen NIBE F750 utvecklades för att möta de då nya hårdare byggkraven. För att lyckas med detta kom NIBE med många nyheter i modellen NIBE F750 exempelvis en ny kraftigare, inverterstyrd kompressor, en energisnål cirkulationspump och en lågenergifläkt. En välisolerad varmvattentank innebar också att man gjorde ovanligt små värmeförluster.

Bra testresultat
Frånluftsvärmepumpen NIBE F750 hade bra testresultatet i Energimyndighetens test av frånluftsvärmepumpar. I testet hade NIBE F750 både bättre besparing och mindre energiförluster vid varmvattenproduktion än de övriga två frånluftsvärmepumparna som ingick i testet.

Internetstyrning med NIBE Uplink
Med NIBE ingår internetuppkoppling av frånluftsvärmepumpen som standard. NIBE Uplink finns i tre olika nivåer och NIBE Uplink Bas ingår alltid.

Med NIBE Uplink Bas får du:
- Överblick
- Aktuell status
- Viss historik
- E-post vid driftsstörning


Vill du ha extra mycket koll på din uppvärmning kan du köpa till någon av NIBE Uplink premiumtjänsterna "Historik" eller "Ändra Inställningar".

Användarvänlighet i fokus
Med en användarvänlig färgdisplay får du kontroll på uppvärmningen med din NIBE frånluftsvärmepump. Färgdisplayen är stor och har tydliga menyer med lättolkade symboler, så det är lätt för dig som användare att få kontroll och göra inställningar. På så vis kan du maximera besparingen och alltid ha en behaglig inomhustemperatur.

Med NIBE:s färgdisplay:
- Tydliga menyer
- Lättolkade symboler
- Enkelt att göra inställningar

NIBE:s frånluftspaket

NIBE:s frånluftsvärmepumpar styrs med hjälp av en mikroprocessor, som hela tiden fattar nya beslut om vad som är bäst styrning, utifrån de aktuella förutsättningarna. På så sätt utnyttjas frånluftsvärmepumpens kapacitet så effektivt som det går. Med en kraftig on/off-kompressor, energisnål cirkulationspump och fläkt, blir besparingen större. NIBE:s frånluftspaket är anpassade för att det ska vara enkelt för både dig som kund och din installatör.

Spara pengar med NIBE
NIBE:s teknik gör det möjligt för dig att spara energi. Genom att hålla kontroll på uppvärmningen med NIBE Uplink, kan du lätt kontrollera och anpassa uppvärmningen för ökad besparing. Du kan även programmera uppvärmningen efter hushållets vanliga behov.

Fler fördelar

- Uppfyller byggkraven
- Passar för utbyte
- Internetuppkoppling med NIBE Uplink
- Användarvänlig färgdisplay
- Inverterstyrd kompressor
- Lågenergifläkt
- Cirkulationspump energiklass A
- Stor besparing
- Styr upp till fyra värmesystem

Dokument

Egenskaper

VarumärkeNibe
Art.Nr.66150
FärgGrå
Effekt6,5 kW
TypVärmepump
Energieffektivitet för MedeltempA++
Energieffektivitet VarmluftA++
EnergieffektivitetA++
Spänning400 V
Bullernivå44 dB(A)
Höjd2195 mm
Bredd600 mm
Djup615 mm
Vikt225 kg
Volym180 l
Köldmediemängd740 g
Anslutning El3-fas
Uppvärmningsyta100-200 m2
Effekt kW vid Uppvärmning till Låg värme/Medeltemp5 kW
Effekt kW vid Uppvärmning till Låg värme/Kallt klimat5 kW
Effekt kW vid Uppvärmning till Låg värme/Varmt klimat5 kW
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Medeltemp5 kW
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Kallt klimat5 kW
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Varmt klimat5 kW
Kapacitet Varmvatten 40 °C213-273 l
RSK-nr6244521
EAN-nr7331421500637