Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Luftvärmepump Daikin M3-R

Luftvärmepump Daikin
M3-R

31 990 kr

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Luftvärmepump Daikin M3-R ger en behaglig och jämn temperatur från tre innedelar i ditt hem och till varje innedel medföljer en egen fjärrkontroll. Du kan exempelvis placera en innedel på varje våningsplan. Daikin M3-R ger även effektiv luftkonditionering på sommaren och har en effektiv luftrening.
Varumärke

Beskrivning

Luftvärmepump Daikin M3-R ger en behaglig och jämn temperatur från tre innedelar i ditt hem och till varje innedel medföljer en egen fjärrkontroll. Du kan exempelvis placera en innedel på varje våningsplan. Daikin M3-R ger även effektiv luftkonditionering på sommaren och har en effektiv luftrening.
Tyst spridning av värme och kyla
Med en Daikin M3-R kopplas två innedelar till utedelen, och det blir lättare att få ut både värme och kyla i hela huset. För med Daikin M3-R får du just det - en värmepump och en AC i ett. En luft-luftvärmepump med två innedelar är en perfekt lösning för dig med flera våningar eller en komplex planlösning.
Det är också ett perfekt val, när man vill säkerställa en effektiv luftkonditionering i flera sovrum. Innedelarna tillhör marknadens tystaste och kan dessutom köras i ett extra tyst läge.

Individuellt kontrollerade innedelar med närvarosensor
Varje innedel kontrolleras individuellt efter det rummet eller den våningens förutsättningar. Innedelarna till Daikin M3-R har närvarosensor, som sänker energiförbrukningen, om ingen är närvarande, och ser till att luftflödet riktas bort från människor, så ni slipper obehag av kalldrag. Självklart, kan funktionen enkelt stängas av, om du så önskar. Luftflödet har dessutom både horisontell och vertikal swingfunktion.

Intelligent Eye
Intelligent Eye känner av om rummet är tomt eller om människor vistas där. Ekonomiläget aktiveras och sänker temperaturen om rummet står tomt. När någon kommer in i rummet igen så ökas värmen till den ursprungliga temperaturen.

Passar i vardagsrummet
Med en ny snygg design på innedelarna tål Daikin M3-R att synas i ditt vardagsrum. Innedelarna tillhör marknadens tystaste och kan dessutom köras i ett extra tyst läge. Du kommer knappt märka att luft-luftvärmepumpen är där.

Ren inomhusluft med Flash Streamer
Daikin M3-R använder till skillnad från tidigare multi-splitar Daikins patenterade Flash Streamer-teknologi, som renar inomhusluften från bland annat virus, mögel och bakterier.

En kraftig utedel med Daikin M3-R
Nya Daikin M3-R har en mycket stark utedel av modell 2AMXM52M-2V1B och fungerar därför bra med två innedelar kopplade till maskinen. M3-R är utrustad med Daikins unika swingkompressorn, som har få rörliga delar. Detta ger både en bättre effekt och en ökad livslängd, jämfört med andra kompressorer. Maskinen är dessutom tystare och vibrerar mindre. Den har utrustats med ett tyst läge som är perfekt för kvällar och nätter eftersom det minskar ljudet med 3 dB nattetid.

Med nytt miljövänligt köldmedium
Daikin är snabba att svara på EU:s krav om köldmedium med mindre miljöpåverkan (om det skulle läcka). Daikin M3-R använder köldmediet R32, som är flera gånger så miljövänligt som det tidigare vanliga R410a. Daikin M3-R är troligen marknadens miljövänligaste duo!

Upp till 16 års trygghetsförsäkring
Efter att garantitiden gått ut på din Daikin luft-luftvärmepump erbjuds du en kompletterande försäkring från Arctic som ger dig upp till 16 års trygghet efter ditt köp.

Mått och vikt utomhusdel
- Höjd: 735 mm
- Bredd: 868 mm
- Djup: 320 mm
- Vikt: 57 kg

Mått och vikt inomhusdel
- Höjd: 294 mm
- Bredd: 811 mm
- Djup: 272 mm
- Vikt: 10 kg

Fördelar
- Effektiv spridning av värmen i ditt hem
- Horisontell och vertikal swingfunktion
- Närvarosensor
- Du kan rumsanpassa temperaturen
- Ny snygg design
- Effektiv luftrening
- Stark utedel
- En tyst maskin
- Miljövänligt köldmedium R32
- Fungerar optimalt som luftkonditionering på sommaren
- Automatisk återstart vid strömavbrott

Luftvärmepumpen kommer med 5 års totalgaranti om du köper en installation av oss. Annars gäller 3 års materialgaranti.

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDaikin
Art.Nr.lld-s-rm-3
FärgVit
Effekt4 kW
TypLuftvärmepump
ModellM3-R
Energieffektivitet VarmluftA+
EnergieffektivitetA+
Energieffektivitet Kall LuftA++
Effekt i Medeltemp4,84 kW
Spänning230 V
Bullernivå54 dB(A)
Bullernivå Utomhus59 dB(A)
Ljudtrycksnivå Utomhus47 dB-A
Ljudtrycksnivå Inomhus39 / 34 / 26 / 20 dB-A
Energiförbrukning208 kWh/år
Energiförbrukning Uppvärmning1620 kWh/år
UnderhållsvärmeJa
SCOP Värde Medeltemp4,6
SEER Värde6,76
Arbetstemperatur Utomhus-25 °C
Säkring13A
Köldmedium TypR32
Köldmediemängd1800 g
Anslutning El1-fas
Kylkapacitet Max7,2 kW
Kylkapacitet Min1,6 kW
Kylkapacitet Nominell5,2 kW
Djup Inomhusdel272 mm
Djup Utomhusdel320 mm
Max Värmekapacitet8 kW
Min Värmekapacitet1,1 kW
Värmekapacitet Nominell6,8 kW
Uppvärmningsyta20-210 m2
Höjd Inomhusdel294 mm
Höjd Utomhusdel735 mm
Tillverkargaranti3 år
Modell InomhusdelATXM20M-2V1B
Modell Utomhusdel3AMXM52M-2V1B
Köldmedierör Max Höjd15 m
Köldmedierör Max/Min50 / 3 m
Köldmedierör utan påfyllning30 m
Vikt Inomhusdel10 kg
Vikt Utomhusdel57 kg
Bredd Inomhusdel811 mm
Bredd Utomhusdel868 mm
WiFiNej