Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Luftvärmepump Electrolux Flow H3 09

Luftvärmepump Electrolux
Flow H3 09

8 890 kr

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Flow H3 är en smart luftvärmepump som optimerar ditt inomhusklimat samtidigt som den är effektiv och spar energi. Värmepumpen har bland annat wifi-styrning, luftrening och kan ge ditt hem perfekt temperatur, året runt.
Varumärke

Beskrivning

Flow H3 är en smart luftvärmepump som optimerar ditt inomhusklimat samtidigt som den är effektiv och spar energi. Värmepumpen har bland annat wifi-styrning, luftrening och kan ge ditt hem perfekt temperatur, året runt.
Värmer ytor upp till 100m²
Flow H3 09 har en värmekapacitet på upp till 4,6 kW vilket gör att den kan värma ytor i ditt hem upp till 100m². Den har också hög kapacitet även vid mycket låga utomhustemperaturer ned till -25°C. Perfekt för det nordiska kalla klimatet.

Luftkonditionering för ytor upp till 50m²
Flow H3 kan användas som AC och svalkar effektivt ditt hem. Perfekt under varma sommardagar när du vill kyla ner din villa eller fritidshus. Kapaciteten på upp till 3,4 kW ger dig svalka på ett utrymme upp till 50m².

Wifi-styrning på din luftvärmepump
Med Electrolux Home Comfort appen kan du styra värmepumpen med din smartphone genom att ansluta värmepumpen till WiFi. Perfekt när du vill anpassa värmen innan du kommer hem, eller vill ha svalka i den varma sommarstugan. Flow är även kompatibel med smarta röstassistenter som Google och Amazons Alexa.

Ren luft med filter för luftrening
Flow H3 har inbyggda filter och en luftrenings-funktion som effektivt renar inomhusluften. Det tar bort damm, pollen och andra bakterier från din inomhusluft och ger en hälsosam inomhusmiljö.

Turboläge eller underhållsvärme?
Här får du flera funktioner som du kan anpassa efter behov. Kanske vill du aktivera turboläget för att få en maximal arbetshastighet och snabbt få upp rätt temperatur? Eller aktivera underhållsvärme? Underhållsvärme gör att du ekonomiskt kan lämna fritidshuset över vintern utan att riskera fuktskador. Den bibehåller en temperatur på ned till 8°C, miljövänligt och hälsosamt.

Miljövänlig
Energiklassen på A++ för kylning och A+ för uppvärmning, gör Flow H3 till ett miljömedvetet köp. Köldmediumet R32 har även det en bättre positiv inverkan på miljön, jämfört med än andra kylmedel.

Fler fördelar:
- Wifi-styrning
- Både värme & kyla
- R32
- Miljövänligt köldmedium
- Låg ljudnivå
- Underhållsvärme
- Luftreningsfilter

Dimensioner utomhusdel
- Höjd: 540 mm
- Bredd: 780 mm
- Djup: 245 mm
- Vikt: 27 kg

Dimensioner inomhusdel
- Höjd: 280 mm
- Bredd: 855 mm
- Djup: 200 mm
- Vikt: 8,8 kg

Luftvärmepumpen kommer med 3 års totalgaranti om du köper en installation av oss. Annars gäller 2 års materialgaranti.

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeElectrolux
Art.Nr.lle-fh3-09-p
SerieFlow
FärgVit
TypLuftvärmepump
Energieffektivitet VarmluftA+
EnergieffektivitetA+
Energieffektivitet Kall LuftA++
Spänning230 V
Bullernivå19-39 dB(A)
Ljudtrycksnivå Utomhus51 dB-A
Ljudtrycksnivå Inomhus39-19 dB-A
Energiförbrukning1977 kWh/år
UnderhållsvärmeJa
SCOP Värde Medeltemp4
SEER Värde6,6
Arbetstemperatur Utomhus-25/+24 °C
Säkring10
Köldmedium TypR32
Köldmediemängd700 g
Anslutning El1-fas
Kylkapacitet Max3,4 kW
Kylkapacitet Min0,8 kW
Djup Inomhusdel200 mm
Djup Utomhusdel245 mm
Max Värmekapacitet4,6 kW
Min Värmekapacitet1 kW
Uppvärmningsyta20-100 m2
Höjd Inomhusdel280 mm
Höjd Utomhusdel540 mm
Tillverkargaranti2 år
Modell InomhusdelEPN09C38HWI
Modell UtomhusdelEPN09C38HWO
Köldmedierör Max Höjd5 m
Köldmedierör Max/Min15 m
SCOP3,4
Vikt Inomhusdel8,8 kg
Vikt Utomhusdel27 kg
Bredd Inomhusdel855 mm
Bredd Utomhusdel855 mm
WiFiJa
EAN-nr7332543916757