Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Luftvärmepump Fujitsu 09 KM Slim

Luftvärmepump Fujitsu
09 KM Slim

12 490 kr

Se priset!

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Luftvärmepump Fujitsu 09 KM Slim är speciellt tillverkad för att klara av vårt nordiska klimat och har en imponerande hög värmekapacitet som klarar av att ge värme, trots utomhustemperaturer ända ner till -30°C. Vid temperaturer på -25 ger Fujitsu KM nästan 3 kW värme.
Varumärke

Beskrivning

Luftvärmepump Fujitsu 09 KM Slim är speciellt tillverkad för att klara av vårt nordiska klimat och har en imponerande hög värmekapacitet som klarar av att ge värme, trots utomhustemperaturer ända ner till -30°C. Vid temperaturer på -25 ger Fujitsu KM nästan 3 kW värme.
Genom ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier kan du dessutom minska dina energikostnader. Tack vare den effektiva DC rotary-kompressorn, en expanderad yta på värmeväxlare och en innovativ inverterstyrning kan energin utnyttjas mer effektivt.

Fujitsu KM är driftssäker, energibesparande och en säker investering som både reducerar energiförbrukningen samt förbättrar komforten. Den är liten till storleken, där innerdel endast ligger på 268x840 mm, vilket gör att den är mycket lätt att placera i alla typer av miljöer.

Tack vare inomhusdelens låga höjd, som gör värmepumpen mycket lättplacerad, är det den perfekta värmepumpen att exempelvis ha ovanför en dörr eller ett fönster. Genom sin kompakta design är den optimal vid utbyte av defekta eller gamla värmepumpar.

Med Fujitsu KM får du också möjlighet att utnyttja Fujitsus energieffektiva luftkonditionering. Med den effektiva AC-tekniken kan du lugnt njuta av härlig svalka, utan att oroa dig för några höga omkostnader. Tack vare värmepumpens intelligenta fjärrkontroll kan du med ett enkelt knapptryck styra din värmepump och få full kontroll över ditt inomhusklimat och enkelt styra över mängder av smarta inställningsmöjligheter, så som exempelvis underhållsvärme och fläkthastighet.

Pumpen ger dig möjlighet att med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställa in underhållsvärme till +10 grader, vilket gör att du hela tiden kan ha en skyddande temperatur i ditt hus eller i sommarstugan, när ingen är på plats. Genom att ha igång underhållsvärmen förhindrar du att bostaden tar onödig skada av utomhusklimatet utan att behöva ha pumpen på full effekt.

Med ett joniseringsfilter reduceras lukter, små partiklar och skadliga gaser i inomhusluften. Luft-luftvärmepumpen är dessutom utrustad med Fujitsus unika Apple-catechinfilter, som utnyttjar naturliga antioxidanter för att rena luften från damm, mögelsporer, bakterier och andra partiklar. Inomhusluften blir mycket friskare och mer hälsosam för hela familjen.

Denna luftvärmepump har R32 som köldmedium, vilket är miljövänligt, kräver mindre fyllnadsmängder och sparar energi. Den har dessutom funktionen Powerful - för extra snabb uppvärmning eller nedkylning.

Övrigt
- Automatisk återstart vid strömavbrott
- En av de tystaste värmepumparna på marknaden
- Möjlighet att reducera ljudet från utedelen
- Timer och speciell sömn-timer
- Energisparläge för extra besparing

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeFujitsu
Art.Nr.llf-09-km
SerieKM Slim
FärgVit
Effekt2,5 kW
TypLuftvärmepump
Energieffektivitet VarmluftA+
EnergieffektivitetA+
Energieffektivitet Kall LuftA++
Effekt i Medeltemp3 kW
Spänning230 V
Bullernivå59 dB(A)
Bullernivå Utomhus63 dB(A)
Ljudtrycksnivå Utomhus63 dB-A
Ljudtrycksnivå Inomhus59 dB-A
Energiförbrukning135 kWh/år
Energiförbrukning Uppvärmning1024 kWh/år
UnderhållsvärmeJa
SCOP Värde Medeltemp4,1
COP Värde4,38
SEER Värde6,5
Arbetstemperatur Utomhus-30 - +24 °C
Säkring13A
Köldmedium TypR32
Köldmediemängd850 g
Anslutning El1-fas
Kylkapacitet Max3,2 kW
Kylkapacitet Min1 kW
Kylkapacitet Nominell2,5 kW
Djup Inomhusdel203 mm
Djup Utomhusdel290 mm
EER Värde3,97
Max Värmekapacitet5,2 kW
Min Värmekapacitet0,9 kW
Värmekapacitet Nominell3 kW
Uppvärmningsyta10-125 m2
Höjd Inomhusdel268 mm
Höjd Utomhusdel620 mm
Tillverkargaranti2 år
Modell InomhusdelASYG09KMCB
Modell UtomhusdelAOYG09KMCBN
Köldmedierör Max Höjd15 m
Köldmedierör Max/Min20 / 3 m
Köldmedierör utan påfyllning15 m
FjärrkontrollNej
Vikt Inomhusdel8,5 kg
Vikt Utomhusdel35 kg
Bredd Inomhusdel840 mm
Bredd Utomhusdel790 mm
WiFiNej