Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Luftvärmepump Mitsubishi Electric Solid AP35

Luftvärmepump Mitsubishi Electric
Solid AP35

13 900 kr

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Mitsubishi Electric Solid är en liten, men samtidigt kraftig luft-luftvärmepump som passar utmärkt för att värma sommarstugor och mindre hus upp till 100m². På varma sommardagar kan du istället använda den som luftkonditionering, i utrymmet upp till 60 m².

Beskrivning

Mitsubishi Electric Solid är en liten, men samtidigt kraftig luft-luftvärmepump som passar utmärkt för att värma sommarstugor och mindre hus upp till 100m². På varma sommardagar kan du istället använda den som luftkonditionering, i utrymmet upp till 60 m².
Med Mitsubishi Electric Solid kan du få mycket värme till låga omkostnader. Den höga energiklassen säkerställer att skillnaden mellan utgifter och den värme du får ut är stor. SCOP värdet på 4,7 gör att du får ut 4,7 gånger mer värme per kr jämfört med ett vanligt el-element.
Mitsubishi Electric Solid är ett perfekt val för dig som vill komplettera din befintliga värmekälla i villan, men också för dig som vill värma upp en sommarstuga (och kunna kyla den på sommaren). Ytterligare ett passande användningsområde är garage, där du kan slippa den kalla råa luften och hålla bilen varm och fri från rost.

Valfri temperatur mellan +10 och +31 °C
Mitsubishi Electric Solid erbjuder dig en valfri temperatur på mellan +10 och +31 °C. Det innebär att du kan hålla ditt hus eller stuga lagom varm när du inte är på plats, för att skydda mot frys- och fuktskador. Istället för klassisk underhållsvärme som endast erbjuder en specifik temperatur, kan du med Mitsubishi Electric Solid ställa in den temperatur som passar i just ditt hus.

Förbättrat luftflöde
Mitsubishi Electric har vidareutvecklat sina luftriktare, det innebär att Mitsubishi Electric Solid på ett bättre sätt kan sprida värmen i huset. Om du eldar i en kamin för den där mysiga känslan kan du använda Solids fläktläge för att sprida värmen.

Nattläge
Med hjälp av nattlägesfunktioner sänks ljudnivån på utomhusdelen med 3dB(A), så att du och din familj kan få en god natts sömn.

Nytt miljövänligt köldmedium
Mitsubishi Electric Solid kommer med det nya miljövänliga köldmediet R32. Detta innebär att utsläppen blir mindre, om köldmediet skulle läcka ut.

Mått och vikt utomhusdel
- Höjd: 550 mm
- Bredd: 800 mm
- Djup: 285 mm
- Vikt: 31 kg

Mått och vikt inomhusdel
- Höjd: 299 mm
- Bredd: 798 mm
- Djup: 219 mm
- Vikt: 10,5 kg

Fördelar
- Energiklass A++
- Tyst - endast 19 dB(a)
- Fläktläge
- Veckotimmar
- Nattläge - sänk ljudnivån på utedelen med 3 dB(a)
- Köldmedium R32

Luftvärmepumpen kommer med 5 års totalgaranti om du köper en installation av oss. Annars gäller 2 års materialgaranti.

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeMitsubishi Electric
Art.Nr.MSZ-AP35VGK / MUZ-AP
SerieSolid
FärgVit
TypLuftvärmepump
ModellSOLID AP35
Energieffektivitet VarmluftA++
Energieffektivitet Kall LuftA+++
Spänning230 V
Ljudtrycksnivå Utomhus50 dB-A
Ljudtrycksnivå Inomhus19 / 24 / 31 / 38 / 45 dB-A
Energiförbrukning142 kWh/år
SEER Värde8,6
Arbetstemperatur Utomhus-20 °C
Säkring10A
Köldmedium TypR32
Köldmediemängd550 g
Anslutning El1-fas
Kylkapacitet Max3,8 kW
Kylkapacitet Min1,1 kW
Kylkapacitet Nominell3,5 kW
Kylningsyta15-55 m2
Djup Inomhusdel219 mm
Djup Utomhusdel285 mm
Max Värmekapacitet4,6 kW
Min Värmekapacitet1,3 kW
Värmekapacitet Nominell4 kW
Höjd Inomhusdel299 mm
Höjd Utomhusdel550 mm
Tillverkargaranti2 år
Modell InomhusdelMSZ-AP35VGK
Modell UtomhusdelMUZ-AP35VGH
Köldmedierör Max Höjd12 m
Köldmedierör Max/Min20 / - m
Köldmedierör utan påfyllning7,5
Vikt Inomhusdel10,5 kg
Vikt Utomhusdel31 kg
Bredd Inomhusdel798 mm
Bredd Utomhusdel798 mm