Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Luftvärmepump Panasonic NZ25VKE

Luftvärmepump Panasonic
NZ25VKE

14 490 kr

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Panasonic NZ-serien nu i en uppdaterad version med snygg design och tillförlitlighet året runt. Panasonic NZ Etherea är kraftfulla och pålitliga luftvärmepumpar som är speciellt anpassade för det nordiska klimatet. Förutom att leverera effektiv kyla och värme kommer Panasonics NZ luftvärmepump med inbyggt WiFi för enkel uppkoppling till internet, trådlös fjärrkontroll med LED-belysning, miljövänligt köldmedium R32, elegant design och mycket mer.
Varumärke

Beskrivning

Panasonic NZ-serien nu i en uppdaterad version med snygg design och tillförlitlighet året runt. Panasonic NZ Etherea är kraftfulla och pålitliga luftvärmepumpar som är speciellt anpassade för det nordiska klimatet. Förutom att leverera effektiv kyla och värme kommer Panasonics NZ luftvärmepump med inbyggt WiFi för enkel uppkoppling till internet, trådlös fjärrkontroll med LED-belysning, miljövänligt köldmedium R32, elegant design och mycket mer.
Värme och kyla med Panasonic NZ
Panasonic NZ har den höga energiklassen A++ och ger dig kyla och värme till låg energiförbrukning. Vid en riktigt låg utomhustemperatur som -25°C klarar Panasonic NZ av att ge en skön värme och behagligt inomhusklimat.

En perfekt utbytespump
Behöver du uppdatera din nuvarande Panasonic värmepump? Panasonic NZ har en genomtänkt design som gör att den är perfekt som utbytespump till din gamla Panasonic luftvärmepump. Samma fästen kan användas och installationen blir enklare för din installatör.

Ny trådlös fjärrkontroll
För enklare användning har NZ35VKE ny fjärrkontroll med innovativ design. Sky Controllern har större display med bakgrundsbelysning för enklare styrning i mörkare rum.
Ett slätt hölje gör att damm och smuts inte hamnar mellan knapparna, och en mer precis temperaturreglering tack vare 0,5°C temperaturkontroll.

Snygg design
Förutom sin kraftfulla kapacitet och höga energimärkning har NZ-serien också en nätt, diskret design med ett djup på endast 19,4 cm. Det gör att den är lätt att placera i hemmet, då den passar in i alla rum.

Ren inomhusluft
Panasonic NZ25VKE har luftreningsfilter, för att du ska få en bättre inomhusluft. Ren luft är självklart behövligt och viktigt för alla människor, men speciellt dem med allergi som exempelvis pollen eller pälsdjur.

En tyst luftvärmepump
Panasonic NZ ger som lägst 19 dB(A), vilket innebär att det är en supertyst luftvärmepump och räknas som en av de tystaste på marknaden. Perfekt om du vill placera den i vardagsrummet eller sovrummet utan att störas av oljud.

WiFi styrning med Panasonic Comfort Cloud
Med inbyggt Wifi har du möjlighet att styra din luft-luftvärmepump med din smartphone eller surfplatta. Anläggningen går att styra via både WiFi, KNX och sms. Oavsett om du är hemma eller på språng är kontrollen av din luft-luftvärmepump bara ett knapptryck bort!

Flera funktioner
Några av funktionerna som finns i Comfort Cloud är bland annat rumstemperatur, start och stopp, veckoprogram, driftläge, börvärde m.m. Den är också kompatibel med Röst-assistenter som Google Assistent eller Alexa.

- Familjer: Ställ in olika användare och vilka rum den användaren kan styra, se vad varje rum förbrukar. Kontrollera och styr sommarhusets värme eller kyla på distans.

- Fastighetsägare med hyresgäster: Med en smartphone kan du hantera upp till 200 enheter, du kan enkelt se felkoder och se förbrukningen för varje plats.

- Kontor: Styr olika kontorsrum, eller ge åtkomst till personal. Få kontroll på energiförbrukningen och förbered de olika rummen efter eller inför semester m.m.

Mått och vikt utomhusdel
- Höjd: 622 mm
- Bredd: 824 mm
- Djup: 299 mm
- Vikt: 37 kg

Mått och vikt inomhusdel
- Höjd: 295 mm
- Bredd: 919 mm
- Djup: 194 mm
- Vikt: 9 kg

Fördelar
- Energiklass A++
- Dammsamlingsfilter
- WiFi och röststyrning
- Låg ljudnivå - tystast på marknaden
- Snygg design
- Miljövänligt köldmedium R32
- Inverterteknologi
- Steglös underhållsvärme
- Enkelt utbyte av äldre Panasonic modell

Luftvärmepumpen kommer med 3 års totalgaranti + 5 års kompressorgaranti om du köper en installation av oss. Annars gäller 2 års materialgaranti.

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Dokument

Egenskaper

VarumärkePanasonic
Art.Nr.llp-nz-25vk
SerieNZ
FärgVit
Effekt2,5 kW
TypLuftvärmepump
ModellNZ25VKE
Energieffektivitet VarmluftA++
EnergieffektivitetA++
Energieffektivitet Kall LuftA++
Effekt i Medeltemp2,8 kW
Spänning230 V
Bullernivå55 dB(A)
Bullernivå Utomhus61 dB(A)
Ljudtrycksnivå Utomhus21 / 25 / 39 dB-A
Ljudtrycksnivå Inomhus19 / 27 / 42 dB-A
Energiförbrukning118 kWh/år
Energiförbrukning Uppvärmning852 kWh/år
UnderhållsvärmeJa
SCOP Värde Medeltemp4,6
COP Värde3,64
SEER Värde7,4
Arbetstemperatur Utomhus-25 - +24 °C
Köldmedium TypR32
Anslutning El1-fas
Passar tillFriggebod & attefallshus, Förråd, Garage, Sommarstuga & fritidshus, Uterum
Kylkapacitet Max3 kW
Kylkapacitet Min0,85 kW
Kylkapacitet Nominell2,5 kW
Djup Inomhusdel194 mm
Djup Utomhusdel299 mm
Max Värmekapacitet6,3 kW
Min Värmekapacitet0,85 kW
Värmekapacitet Nominell3,4 kW
Uppvärmningsyta15-100 m2
Höjd Inomhusdel295 mm
Höjd Utomhusdel622 mm
Tillverkargaranti2 år
Modell InomhusdelCS-NZ25VKE
Modell UtomhusdelCU-NZ25VKE
Vikt Inomhusdel9 kg
Vikt Utomhusdel37 kg
Bredd Inomhusdel919 mm
Bredd Utomhusdel824 mm
WiFiNej