Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Nippel & muff

Du har sett alla 3 produkter

Nippeln är oftast behandlad för en högre hållbarhet ofta med en c2 behandling för korrosion. Denna pressade stålplåt är många gånger förzinkad eller galvaniserad för samma syfte. Ett system som många gånger består av böjar, övergångar, kanalgångar med mera, allt för högre flexibilitet när du ska dra dina kanaler. Skillnaden mellan nippel och muff är nippelns högre kanter. Så beroende på hur du ska bygga bör du överväga en med kanter före en plan. Dessa går även kombinera beroende på utrymmet du bygger i.

När du använder nippel

När du ska beställa nipplar och muffar bör du även tänka på detaljer som snörasskydd och bärläktssteg. Om du håller på att bygga nytt eller rusta upp ditt hus lite grann kan du passa på att köpa ett helt taksäkerhetspaket. På så sätt så kan du få hem allt du behöver på en gång då säkerhet är väldigt viktigt. Tänk på att ha en klar bild vad det är du vill åstadkomma i din kanaldragning för att veta exakt hur många komponenter du behöver så att du kan få det rätt på en gång. På så sätt när du använder din nippel kan du spara mycket tid och komma vidare i ditt bygge så snabbt som möjligt.

Köp din nippel och muff idag

Köp din nippel & muff online idag tillsammans med andra delar du behöver i din kanaldragning. Hos bygghemma.se kan du också få hjälp av kunnig personal och god service om du har några frågor inför ditt köp för att det ska bli rätt på en gång. På så sätt kan du snart göra fina framsteg i ditt bygge med bra kvalitetsprodukter som du köpt till marknadsmässiga priser.