Friskluftsventil

Filtrera

airmove

(1)

Vit

(1)

Friskluftsventil

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Du har sett alla 1 produkter

En billig friskluftsventil kan förbättra inomhusluften avsevärt. Det är helt enkelt en ventil som monteras i väggen mellan ett rum inomhus samt utsidan av huset. Ventilen är ofta öppningsbar samt stängningsbar för att man ska kunna reglera hur mycket luft som släpps in. Genom att installera en ventil av denna sort behöver man inte öppna fönstret för att få in ny luft från utsidan, den kommer in genom ventilen i väggen. På så sätt kan man också bestämma själv var man vill hämta in luften. Ofta är det bra att placera ventilen i skuggan för att få in så sval luft som möjligt.

Varför använda en friskluftventil?

Om man bor i ett hus och har något rum som ofta känns instängt eller som inte används så mycket kan det vara bra att installera en friskluftventil som släpper in luft utifrån och låter den cirkulera i rummet. Det är inte alltid man vill ha ett fönster öppet om man till exempel åker på semester och då kan en bostad snabbt kännas instängd om man inte har någon bra ventilation. En friskluftventil är enkel att installera och montera och kan vara en smidig lösning på problemet om man inte vill installera luftkonditionering eller liknande i sin bostad. Ventilen kan även vara praktisk i utrymmen där det är mycket fuktigt eftersom fukten då får chans att ventileras ut.

Friskluftventiler för de flesta hus

Om det är dags att köpa friskluftsventil kan det löna sig att titta online. De flesta ventiler passar de flesta hus och stilar i och med att de har flexibla djup. Om du söker en friskluftventil kan du vara säker på att hitta den hos Bygghemma. Här finner du ventiler som ger god luftcirkulation i bra kvalitet till ett lågt pris.