Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Vattenlås

Vattenlås

Filtrera

9kr
2555kr
9
9
2555
2555

Visa endast kampanjartiklar

(19)

Visa enbart nyheter

(1)

Endast snabbleverans

(89)

alterna

(18)

arredo

(2)

badlyx

(2)

bathlife

(1)

carat

(1)

damixa

(2)

demerx

(1)

duravit

(1)

duschbyggarna

(1)

fm mattsson

(2)

grohe

(1)

gustavsberg

(6)

hafa

(11)

inr

(3)

jee-o

(1)

lavabo

(2)

lh

(9)

mariani

(1)

miller badrum

(1)

mora

(1)

noro

(9)

oras

(3)

primy

(2)

purus

(21)

strand stainless

(4)

svedbergs

(4)

tapwell

(13)

trio perfekta

(1)

vedum

(4)

vola

(2)

westerbergs

(3)

Sortera

133 Produkter

Vattenlås Arredo Square

Vattenlås Arredo Square

479 kr

Kampanj

tom 31/10

Vattenlås Tapwell XACC167

Vattenlås Tapwell XACC167

fr.1 035 kr

Se priset!

Nyhet

Vattenlås Tapwell XA 200

Vattenlås Tapwell XA 200

fr.1 525 kr

Se priset!

Nyhet

Vattenlås Tapwell XA 100

Vattenlås Tapwell XA 100

fr.1 355 kr

Se priset!

Nyhet

Du har sett 36 av 133 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Hur fungerar ett vattenlås?
Finns vattenlås till kommoder?
Måste jag dölja ett vattenlås under tvättstället?

Ett vattenlås är en böjd sektion på avloppsrören som innehåller vatten. Tack vare detta vatten fungerar vattenlåset som ett filter, och förhindrar att unken lukt och skadedjur tar sig upp från avloppsröret till bostaden.

Vattenlås för tvättmaskin, toalett och golvbrunn

Vattenlås finns i olika utformning på flera ställen. Till exempel vid toaletten, diskbänken, tvättstället och golvbrunnarna. Om du har ett litet badrum utan vatten framdraget och vill skaffa tvättmaskin kan du behöva ett vattenlås. När du behöver köpa vattenlås till ditt hem finner du ett brett utbud hos oss på Bygghemma.se. Vi tillhandahåller både rörvattenlås för WC och pungvattenlås för diskbänken. Oavsett om du är ute efter ett enkelt och funktionellt vattenlås i vit plast eller ett vattenlås i polerad mässing, så har vi ett vattenlås i rätt storlek och modell för ditt hem.

Tips vid montering av vattenlås i köket

Ett typiskt vattenlås i köket innehåller vanligen muff, gummipackning, slitbrickor och en gängad ring. Vid montering bör man se till att alla dessa delar är i bra skick. Man vill inte råka ut för vattenläckage till följd av bristfällig montering, framför allt inte i köket där vattenläckor oftare uppstår. Vid montering kan man använda lite flytande diskmedel som smörjmedel så rören glider i varandra smidigare. Var noga med att se till att alla skarvar sitter rakt samt att packningen till golvavloppet täpper till ordentligt. Genom att dra lite i vattenlåset säkerställer du att alla delar sitter stadigt och inte lossnar. Kontrollera därefter tätheten genom att spola vatten. Ett gott råd är att efterkontrollera alla anslutningar med jämna mellanrummen första tiden efter monteringen. Se även till att rensa vattenlåset minst en gång per år.

Investera i nytt vattenlås

Vattenlås är en smart uppfinning som hindrar unken lukt att ta sig upp från avloppssystemet. När det är dags att investera i nytt vattenlås erbjuder Bygghemma.se en rad olika utföranden och modeller både för rörvattenlås och pungvattenlås. Genom att köpa vattenlås online sparar du både tid och bensin. Vår trevliga kundtjänst hjälper dig gärna att välja rätt storlek och modell.