Skåpbelysning | Effektfullt ljus

Filtrera

759 kr

1 291 kr

759
759
1291
1291

Krom

(1)

Vit

(1)

aneta

(2)

Spegelbelysning

(1)

Skåpbelysning

(1)

IP44

(2)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

Med skåpbelysning till ditt badrumsskåp, vitrinskåp eller köksskåp får du både ett bättre, mer funktionellt och mer effektfullt ljus. Dessutom är det ett enkelt knep för att höja mysfaktorn där hemma.

Hur installerar man skåpbelysning?

Belysning i skåp kan installeras på lite olika sätt beroende på vilken modell av belysning det är. En del lampor är designade för att monteras ovanpå och utanför skåpet, medan andra är av inbyggnadsbar modell. Tänk på att kontrollera huruvida belysningen kräver fast installation eller inte. För skåpbelysning med fast installation krävs hjälp av en behörig elektriker. Har belysningen däremot en vanlig lampsladd med stickkontakt, kan du naturligtvis montera och installera den själv.

Finns det dimbar belysning till skåp?

En del modeller av skåpbelysning är utrustade med dimmerfunktion, medan andra saknar det. I vissa fall går det bra att installera en dimmer i efterhand, men då rekommenderar vi hjälp av en behörig elinstallatör för att garantera en trygg och säker installation.

Vad ska man tänka på kring skåpbelysning i badrum?

Precis som med all elektricitet i badrum och andra våtutrymmen, är det viktigt att kontrollera att din valda skåpbelysning är avsedd och godkänd för användning i just fuktiga miljöer. Här på Bygghemma hittar du alltid sådan information på respektive produktsida.

Hur mycket kostar innebelysning till skåp?

I vårt sortiment hittar du några olika modeller av skåpbelysning, samtliga av hög kvalitet och i snygg design. Priserna varierar något utifrån typ av lampa och hur den ska monteras. Ta en titt på vårt utbud och beställ stilren och funktionell skåpbelysning billigt på nätet här på Bygghemma.se.