Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Belysning

Lampor är en av de viktigaste detaljerna i våra hem idag, och det finns oändliga variationer på dem. Den gemensamma nämnaren för alla lampor är att alla har de någon form av ljuskälla monterad i sig. Glödlampan är förvisso på väg att ersättas till största delen med LED-lampor, vilket är bra för både elräkningen och att de inte alstrar värme på samma sätt. I stort sett alla lampor i ditt hem kan du ersätta med LED-lampor, och du kommer hitta det du behöver här. Vi har billig belysning och bland det största utbudet på marknaden. Så alla lampor som du kan tänkas behöva, takplafonder, spotlights, golvlampor eller dylikt kan du köpa här.

Använd belysningen på rätt sätt

Lampor finns idag i många olika typer av former, storlekar och styrkor och tur är väl det eftersom människor har så olika typer av behov. På arbetsplatsen vill man ha ett uppiggande ljus som gör att man kan se vad man arbetar med, och kanske även komplettera med en effektiv skrivbordslampa. Däremot söker man oftast ett mjukare och mer harmoniskt ljus i sitt vardagsrum. Man kan även hitta LED-belysning av olika slag, som kan passa alla rum och tillfällen. En viktig detalj är även Utebelysning för att både kunna hitta i mörkret och öka sin trygghet. När du väljer din belysning är det viktigt att tänka på vad lampan ska ha för funktion. Du kanske ska ha golvlampor för att lyfta fram inredningen i rummet, eller vägglampor för att spara golvyta. Är du osäker kan du kontakta vår kundtjänst för att få vägledning och svar på alla dina frågor.

Skapa rätt stämning med rätt belysning!

En bra och effektiv belysning gör mycket för humöret och ser även till att skapa rätt typ av stämning. Utebelysning kan även vara något som stärker tryggheten. Bygghemma vet att alla människor är olika och har därför sett till att ha ett av de största utbuden av Inomhusbelysning och utomhusbelysning på marknaden. Här kan du när du hittat det du söker köpa din belysning online!

Vanliga frågor om

Hur dekorerar jag bäst med belysning?
Kan jag installera belysning själv?
Vilken belysning är bäst?
Vad är belysning?