Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Tavelbelysning | Genomtänkt belysning med tavellampa

Du har sett alla 2 produkter

Vanliga frågor om

Hur använder jag tavelbelysning?
Vilken tavelbelysning ska jag ha?

Med tavlor kan du sätta din egen personliga prägel och stil på ett rum. Att pryda väggarna med tavlor är vanligt i många hem. För att lyfta fram de vackra detaljerna i tavlorna är det också tacksamt att lysa upp dem med speciell belysning. På det sättet blir inredningen en genomtänkt helhet även när rummet är mörkt.

Tavelbelysning - Hemtrevligt ljus

Tavelbelysningen blir också en egen ljuskälla i sig, och avger ett hemtrevligt och inbjudande ljus som passar lika bra som belysning över en tavla som till en bokhylla. Oavsett vilken inredningsstil du har i ditt hem kan du anpassa belysningen efter denna.

När det är dags att välja tavelbelysning eller bokhyllebelysning hittar du många alternativ i vårt utbud. Hos oss på Bygghemma har vi många års erfarenhet av näthandel och vi erbjuder produkter som kan användas när du vill reparera, renovera eller berika hemmet. Att köpa tavelbelysning gör mer än man kanske tror för känslan i hemmet och är i regel mycket enkelt att montera. Upplev dina favorittavlor på ett nytt sätt samtidigt som du adderar praktiska ljuskällor i dina rum.