Filtrera

162 kr

36 122 kr

49
162
36122
36122

Visa endast kampanjartiklar

(26)

Vit

(141)

Svart

(166)

Silver

(69)

Mässing

(18)

Guld

(42)

Krom

(27)

Grå

(17)

Transparent

(5)

Brun

(2)

Trä/natur

(6)

Stål

(13)

Koppar

(1)

Brons

(19)

Flerfärgad

(7)

Grön

(2)

Blå

(1)

Rosa

(2)

Beige

(4)

Röd

(3)

Lila

(4)

Turkos

(1)

Metall

(190)

Metall/Glas

(55)

Stål

(4)

Plast

(8)

Glas

(5)

Aluminium

(3)

Metall/Plast

(3)

Glas/Metall

(3)

Metall/Textil

(16)

Keramik

(6)

Metall/Akryl

(2)

Stål/Glas

(2)

Keramik/Textil

(6)

Plast/Metall

(2)

Krom/Glas

(7)

Glas/Textil

(1)

Borstad stål/Glas

(4)

Metall/Metall

(2)

Metall/Kristall

(3)

Akryl

(1)

Plast/Glas

(1)

Aluminium/Akryl

(1)

Kristall

(2)

Metall/MC

(2)

Krom/Textil

(1)

Metall/Rotting

(3)

Metall/Glas/Akryl

(2)

Ek/Stål

(1)

Glas/Stål

(1)

Borstad Stål

(1)

Trä/Textil

(1)

Mässing/Marmor

(1)

Metall/Brilliant

(2)

Krom

(2)

Textil/Akryl

(1)

Borstad stål/Textil

(1)

Ek/Textil

(1)

Endast snabbleverans

(390)

ah belysning

(3)

aneta

(214)

astro

(30)

belid

(177)

beslag design

(2)

blomus

(4)

brilliant

(30)

by rydéns

(53)

capidi

(3)

cottex

(112)

dimma

(23)

eglo

(748)

elko

(2)

furnco

(2)

globen lighting

(228)

gnosjö konstsmide

(28)

halo design

(207)

herstal

(44)

hide-a-lite

(20)

homeline

(2)

house doctor

(16)

jabadabado

(2)

karlskrona lampfabrik

(24)

lampgustaf

(1)

lucide

(25)

malmbergs

(7)

markslöjd

(380)

maytoni

(278)

mr. wattson

(6)

nordlux

(254)

näve

(37)

oriva

(24)

philips

(2)

philips hue

(8)

pr home

(216)

reality

(68)

rätt start

(1)

scan lamps

(145)

searchlight

(125)

sky furniture

(4)

star trading

(123)

sunwind

(19)

trio

(147)

umage

(58)

westal

(47)

wexiö design

(8)

wofi

(34)

Sortera

380 Produkter

Taklampa Markslöjd Tray

Taklampa Markslöjd Tray

2 436 kr

Se priset!

Taklampa Markslöjd Soleil

Taklampa Markslöjd Soleil

3 675 kr

Se priset!

Taklampa Markslöjd London

Taklampa Markslöjd London

2 317 kr

Kampanj

Just nu!

Taklampa Markslöjd Mary

Taklampa Markslöjd Mary

2 317 kr

Kampanj

tom 30/6

Plafond Markslöjd Merlot

Plafond Markslöjd Merlot

fr.3 067 kr

Se priset!

Golvlampa Markslöjd Friend

Golvlampa Markslöjd Friend

fr.1 777 kr

Se priset!

Bordslampa Markslöjd Bankers

Bordslampa Markslöjd Bankers

fr. 536 kr

Se priset!

Taklampa Markslöjd Sky

Taklampa Markslöjd Sky

fr. 493 kr

Se priset!

Vägglampa Markslöjd Raw

Vägglampa Markslöjd Raw

357 kr

Kampanj

Just nu!

Taklampa Markslöjd Orbit

Taklampa Markslöjd Orbit

fr.2 847 kr

Se priset!

Vägglampa Markslöjd Multi

Vägglampa Markslöjd Multi

fr. 727 kr

Se priset!

Taklampa Markslöjd Larry 3L

Taklampa Markslöjd Larry 3L

fr.1 108 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 380 produkter
1 av 11

Lampor är inte bara till för att lysa upp ett utrymme, de är också en del av vad som ger just ditt hem en personlig touch. Bygghemma.se erbjuder ett stort utbud så att du lätt kan hitta modeller som passar just dig och dina önskemål.

Lampor & LED till låga priser

Lampor med LED belysning är perfekta när du vill ha belysning med lång livslängd och utan hög värme. Med dagens LED-teknik kan du ersätta de flesta glödlamporna med LED och spara på dina driftkostnader. Eftersom LED-lampor inte har varma ljusstrålar passar de även till att belysa känsliga ytor eller prydnadssaker och du hittar lätt all information du behöver i produktbeskrivningen. Köp modellen som passar just dina behov från det stora sortimentet med form och funktion i alla prisklasser och förenkla din vardag med LED. Välj bland Downlight LED, LED-Spotlight, LED-lister, LED-Strips och fler. Kom ihåg att läsa produktinformationen så att du hittar rätt storlek, sort och styrka, färg och material för dina behov och önskemål. Där kan du också ta reda på mer om viktiga tekniska detaljer som spänning, ljustemperatur, effekt och sockel och läsa vidare om produkten du valt.

Lampor, taklampor & fönsterbelysning

Välj bland alla modeller, färger, stilar och former för att hitta rätt taklampa, fönsterbelysning, badrumsbelysning och mer. Bygghemma.se har ett stort utbud av kvalitetslampor för hemmets alla rum och utrymmen. Fönsterlampor finns i många utformanden och är trevliga att ha året runt när du vill ha lite extra belysning eller mysig stämning i rummet. Vägglampor passar perfekt för att lysa upp prydnader och rum, mindre utrymmen, eller som läslampor vid sängen. Dessutom hittar du lätt bland alla lampor du kan tänkas önska dig bland golvlampor, tavelbelysning, arbetsbelysning och mer för alla utrymmen i hemmet och trädgården. Hitta belysning som passar just ditt hem och din smak och läs mer i produktbeskrivningen. Där kan du se information om färg, form och material, samt teknisk information om lampan och om hur miljövänlig och effektiv den är. Kom ihåg att läsa lampans specifikationer så att du köper rätt produkt för just dina behov.

Lampor

Lampor till alla hem

Bygghemma erbjuder belysning som passar i hela hemmet och du hittar garanterat något som passar just din smak bland alla tusentals produkter. Välj bland det stora utbudet med taklampor tak-plafonder, kristallkronor, pendlar och spotlights för att hitta din nya lampa. Med rätt lampa eller taklampa för vardagsrum i huset eller lägenheten får du genast uppdaterad dekor som belyser och förskönar. Med design i alla prisklasser och ett stort utbud av kvalitetsmärken hittar du säkert något som passar dina behov. Sortera efter pris, typ eller funktion och hitta lätt din nya belysning i ditt val av ljusstyrka, funktion och tillfälle. Med lampor för hela hemmet hittar du allt från praktiska läslampor till extravaganta kristallkronor och mycket mer!

Lampor & kökslampor med personlighet och stil

Hitta din nya kökslampa bland det stora utbudet av lampor, kökslampor, bänkbelysning och mer. Med praktiska system lyser du upp varje hörn av köket och hemmet i en stil som passar just dina behov och din smak. Armaturer, LED-belysning, skåpbelysning och mer finns i ett stort utbud av färger, former, modeller och stilar som passar varje hem. Välj mellan belysning till köket som smidigt göms under skåp eller bakom hörn för diskret ljus eller använd form och färg för att förgylla inredningen i rummet.Glödlampor, klotlampor och halogenlampor finns i många praktiska utföranden som passar allt från traditionell inredning till modern stil och färgglad design. Med produkter i varje prisklass hittar du säkert något som passar just ditt kök och din budget.

Lampor & bordslampor för hemmets alla rum

Med bordslampor som passar hemmets alla rum hittar du lätt din nya lampa i det stora sortimentet. Med hundratals lampor från ett urval av kvalitetsmärken finns det modeller för alla behov. Om du behöver en läslampa till hemmakontoret eller mysbelysning till vardagsrummet hittar du lätt en design som passar ditt hem. Dessutom finns snygga dekorativa lampor som lyfter inredningen och mindre modeller som passar även på små hyllor och vid sängen. Med allt från praktiska lampor med förstoringsglas till hypermodern design med belysning som står ut från mängden finns något för alla behov och smaker. Välj lätt bland arbetslampor och bordsbelysning i en prisklass som passar din budget och hitta dina favoriter bland modeller i regnbågens alla färger.

Golvlampor som lyser upp och lyfter inredningen

Med golvbelysning och Golvlampor kan du välja bland modeller som belyser och passar just din inredning. Det finns lampor i ett stort urval av färger, former och stilar och du hittar lätt bland sortimentet med den enkla menyn. Bland fler än hundra modeller hittar du allt från minimalistisk modern design till mysig retro och klassisk skandinavisk stil. Vardagsrummet är en utmärkt plats för en snygg golvlampa, men belysningen passar även fint i sovrummet, läshörnan och hemmakontoret, vart du än önskar dig lite mer ljus vid behov. Ta en titt på produktinformationen för att läsa mer om material, färg, spänning och fler specifikationer så att du får rätt lampa för dina önskningar.