Filtrera

40 kr

34 995 kr

40
40
34995
34995

Visa endast kampanjartiklar

(55)

Visa enbart nyheter

(68)

Endast snabbleverans

(1621)

ah belysning

(6)

aneta

(58)

astro

(8)

belid

(104)

beslag design

(2)

brilliant

(24)

by rydéns

(68)

capidi

(2)

cottex

(140)

dimma

(29)

eglo

(833)

globen lighting

(220)

gnosjö konstsmide

(19)

herstal

(30)

hide-a-lite

(15)

house doctor

(18)

karlskrona lampfabrik

(29)

lampgustaf

(6)

lucide

(25)

malmbergs

(60)

markslöjd

(427)

nordlux

(262)

näve

(41)

oriva

(9)

pr home

(186)

reality

(82)

scan lamps

(45)

searchlight

(114)

smartline

(1)

star trading

(127)

sunwind

(21)

trio

(180)

umage

(43)

westal

(42)

wofi

(36)

Sortera

3312 Produkter

Bordslampa Stiernstedt
Grön/Mässing
Vit/Mässing

Bordslampa Stiernstedt

fr.3 696 kr3 890:-
Taklampa Dimma Illusion
Guld
Krom
Svart

Taklampa Dimma Illusion

fr. 989 kr1 799:-

45%

tom 31/8

Vägglampa Belid Regal 2L
Krom
Mattsvart
Mässing

Vägglampa Belid Regal 2L

fr.1 282 kr1 349:-
Vägglampa Nordlux Explore
Svart
Vit

Vägglampa Nordlux Explore

fr. 229 kr 279:-

Leveranstid 2-3 veckor

Plafond Nordlux Planura

Plafond Nordlux Planura

fr. 498 kr 629:-

21%

Leveranstid 2-3 veckor

Vägglampa Markslöjd Savoy
Krom
Mässing

Vägglampa Markslöjd Savoy

fr. 799 kr1 145:-

30%

Taklampa Markslöjd Sky 5L

Taklampa Markslöjd Sky 5L

563 kr 939:-

40%

tom 31/8

Taklampa Dimma Gryning
Grön
Koppar
Svart
Vit

Taklampa Dimma Gryning

fr.1 374 kr2 499:-

45%

tom 31/8

Plafond By Rydéns Gross

Plafond By Rydéns Gross

1 356 kr1 695:-

20%

Taklampa Dimma Elmseld
Guld
Svart
Svart/Guld

Taklampa Dimma Elmseld

fr. 602 kr1 095:-

45%

tom 31/8

Vägglampa Belid Regal 3L
Krom
Mattsvart
Mässing

Vägglampa Belid Regal 3L

fr.1 804 kr1 899:-
Taklampa PR Home Stonewash
Natur
Offwhite

Taklampa PR Home Stonewash

fr.1 039 kr1 499:-

31%

Taklampa Markslöjd Saxholm
Guld
Krom

Taklampa Markslöjd Saxholm

fr. 861 kr1 495:-

42%

Taklampa By Rydéns Row 3L
Krom
Mässing

Taklampa By Rydéns Row 3L

fr. 699 kr1 095:-

36%

Golvlampa Gullberg

Golvlampa Gullberg

fr.5 026 kr5 290:-
Plafond Eglo Mogano
Svart
Vit

Plafond Eglo Mogano

fr. 929 kr 978:-
Taklampa Nordlux Fallon 60
Vit
Vit/Borstat Stål

Taklampa Nordlux Fallon 60

fr. 315 kr 389:-

19%

Leveranstid 2-3 veckor

Taklampa Nordlux Desi 28

Taklampa Nordlux Desi 28

fr. 398 kr 479:-

Leveranstid 2-3 veckor

Taklampa Aneta Tsar

Taklampa Aneta Tsar

3 096 kr4 999:-

38%

Du har sett 36 av 3312 produkter
1 av 92

Lampor är inte bara till för att lysa upp ett utrymme, de är också en del av vad som ger just ditt hem en personlig touch. Bygghemma.se erbjuder ett stort utbud så att du lätt kan hitta modeller som passar just dig och dina önskemål.

Lampor & LED till låga priser

Lampor med LED belysning är perfekta när du vill ha belysning med lång livslängd och utan hög värme. Med dagens LED-teknik kan du ersätta de flesta glödlamporna med LED och spara på dina driftkostnader. Eftersom LED-lampor inte har varma ljusstrålar passar de även till att belysa känsliga ytor eller prydnadssaker och du hittar lätt all information du behöver i produktbeskrivningen. Köp modellen som passar just dina behov från det stora sortimentet med form och funktion i alla prisklasser och förenkla din vardag med LED. Välj bland Downlight LED, LED-Spotlight, LED-lister, LED-Strips och fler. Kom ihåg att läsa produktinformationen så att du hittar rätt storlek, sort och styrka, färg och material för dina behov och önskemål. Där kan du också ta reda på mer om viktiga tekniska detaljer som spänning, ljustemperatur, effekt och sockel och läsa vidare om produkten du valt.

Lampor, taklampor och fönsterbelysning

Välj bland alla modeller, färger, stilar och former för att hitta rätt taklampa, fönsterbelysning, badrumsbelysning och mer. Bygghemma.se har ett stort utbud av kvalitetslampor för hemmets alla rum och utrymmen. Fönsterlampor finns i många utformanden och är trevliga att ha året runt när du vill ha lite extra belysning eller mysig stämning i rummet. Vägglampor passar perfekt för att lysa upp prydnader och rum, mindre utrymmen, eller som läslampor vid sängen. Dessutom hittar du lätt bland alla lampor du kan tänkas önska dig bland golvlampor, tavelbelysning, arbetsbelysning och mer för alla utrymmen i hemmet och trädgården. Hitta belysning som passar just ditt hem och din smak och läs mer i produktbeskrivningen. Där kan du se information om färg, form och material, samt teknisk information om lampan och om hur miljövänlig och effektiv den är. Kom ihåg att läsa lampans specifikationer så att du köper rätt produkt för just dina behov.

Lampor

Lampor till alla hem

Bygghemma erbjuder belysning som passar i hela hemmet och du hittar garanterat något som passar just din smak bland alla tusentals produkter. Välj bland det stora utbudet med taklampor tak-plafonder, kristallkronor, pendlar och spotlights för att hitta din nya lampa. Med rätt lampa eller taklampa för vardagsrum i huset eller lägenheten får du genast uppdaterad dekor som belyser och förskönar. Med design i alla prisklasser och ett stort utbud av kvalitetsmärken hittar du säkert något som passar dina behov. Sortera efter pris, typ eller funktion och hitta lätt din nya belysning i ditt val av ljusstyrka, funktion och tillfälle. Med lampor för hela hemmet hittar du allt från praktiska läslampor till extravaganta kristallkronor och mycket mer!

Lampor och kökslampor med personlighet och stil

Hitta din nya kökslampa bland det stora utbudet av lampor, kökslampor, bänkbelysning och mer. Med praktiska system lyser du upp varje hörn av köket och hemmet i en stil som passar just dina behov och din smak. Armaturer, LED-belysning, skåpbelysning och mer finns i ett stort utbud av färger, former, modeller och stilar som passar varje hem. Välj mellan belysning till köket som smidigt göms under skåp eller bakom hörn för diskret ljus eller använd form och färg för att förgylla inredningen i rummet.Glödlampor, klotlampor och halogenlampor finns i många praktiska utföranden som passar allt från traditionell inredning till modern stil och färgglad design. Med produkter i varje prisklass hittar du säkert något som passar just ditt kök och din budget.

Lampor och bordslampor för hemmets alla rum

Med bordslampor som passar hemmets alla rum hittar du lätt din nya lampa i det stora sortimentet. Med hundratals lampor från ett urval av kvalitetsmärken finns det modeller för alla behov. Om du behöver en läslampa till hemmakontoret eller mysbelysning till vardagsrummet hittar du lätt en design som passar ditt hem. Dessutom finns snygga dekorativa lampor som lyfter inredningen och mindre modeller som passar även på små hyllor och vid sängen. Med allt från praktiska lampor med förstoringsglas till hypermodern design med belysning som står ut från mängden finns något för alla behov och smaker. Välj lätt bland arbetslampor och bordsbelysning i en prisklass som passar din budget och hitta dina favoriter bland modeller i regnbågens alla färger.

Golvlampor som lyser upp och lyfter inredningen

Med golvbelysning och Golvlampor kan du välja bland modeller som belyser och passar just din inredning. Det finns lampor i ett stort urval av färger, former och stilar och du hittar lätt bland sortimentet med den enkla menyn. Bland fler än hundra modeller hittar du allt från minimalistisk modern design till mysig retro och klassisk skandinavisk stil. Vardagsrummet är en utmärkt plats för en snygg golvlampa, men belysningen passar även fint i sovrummet, läshörnan och hemmakontoret, vart du än önskar dig lite mer ljus vid behov. Ta en titt på produktinformationen för att läsa mer om material, färg, spänning och fler specifikationer så att du får rätt lampa för dina önskningar.