Filtrera

39 kr

48 185 kr

39
39
48185
48185

Visa endast kampanjartiklar

(62)

Visa enbart nyheter

(6)

Endast snabbleverans

(1789)

ah belysning

(6)

aneta

(218)

astro

(30)

belid

(183)

beslag design

(2)

blomus

(4)

brilliant

(27)

by rydéns

(56)

capidi

(3)

cottex

(120)

dimma

(23)

eglo

(769)

elko

(2)

globen lighting

(225)

gnosjö konstsmide

(28)

halo design

(211)

herstal

(49)

hide-a-lite

(18)

homeline

(2)

house doctor

(14)

karlskrona lampfabrik

(24)

lampgustaf

(1)

lucide

(25)

malmbergs

(7)

markslöjd

(380)

maytoni

(305)

mr. wattson

(6)

nordlux

(253)

näve

(37)

oriva

(18)

philips

(3)

philips hue

(10)

pr home

(205)

reality

(73)

scan lamps

(148)

searchlight

(289)

sky furniture

(4)

star trading

(111)

sunwind

(19)

trio

(152)

umage

(43)

westal

(47)

wofi

(35)

Sortera

4185 Produkter

Taklampa Astro Kos ll Fyrkantig

Leveranstid 2-3 veckor

Vägglampa Astro Versailles 400

Leveranstid 2-3 veckor

Plafond Nordlux Planura

Plafond Nordlux Planura

fr. 498 kr

Se priset!

Leveranstid 2-3 veckor

Vägglampa Nordlux Canto 2

Vägglampa Nordlux Canto 2

fr. 599 kr

Kampanj

Just nu!

Vägglampa Belid Regal 2L

Vägglampa Belid Regal 2L

fr.1 002 kr

Se priset!

Vägglampa Belid Regal 1L

Vägglampa Belid Regal 1L

fr. 547 kr

Se priset!

Vägglampa Astro Versailles 250

Leveranstid 2-3 veckor

Bordslampa Dimma Upplyst

Bordslampa Dimma Upplyst

520 kr

Kampanj

tom 30/4

Taklampa Dimma Korona 260

Taklampa Dimma Korona 260

600 kr

Kampanj

tom 30/4

Taklampa PR Home Stonewash

Taklampa PR Home Stonewash

fr.1 045 kr

Se priset!

Vägglampa Nordlux Canto Maxi 2

Vägglampa Nordlux Canto Maxi 2

fr. 547 kr

Kampanj

Just nu!

Plafond By Rydéns Gross

Plafond By Rydéns Gross

1 276 kr

Se priset!

Taklampa PR Home Cebu

Taklampa PR Home Cebu

fr. 569 kr

Se priset!

Golvlampa Dimma Ljusna

Golvlampa Dimma Ljusna

800 kr

Kampanj

tom 30/4

Vägglampa Belid Regal 3L

Vägglampa Belid Regal 3L

fr.1 401 kr

Se priset!

Taklampa Dimma Tindra 300

Taklampa Dimma Tindra 300

560 kr

Kampanj

tom 30/4

Vägglampa Astro Roma

Leveranstid 2-3 veckor

Vägglampa Astro Ottavino

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 4185 produkter
1 av 117

Lampor är inte bara till för att lysa upp ett utrymme, de är också en del av vad som ger just ditt hem en personlig touch. Bygghemma.se erbjuder ett stort utbud så att du lätt kan hitta modeller som passar just dig och dina önskemål.

Lampor & LED till låga priser

Lampor med LED belysning är perfekta när du vill ha belysning med lång livslängd och utan hög värme. Med dagens LED-teknik kan du ersätta de flesta glödlamporna med LED och spara på dina driftkostnader. Eftersom LED-lampor inte har varma ljusstrålar passar de även till att belysa känsliga ytor eller prydnadssaker och du hittar lätt all information du behöver i produktbeskrivningen. Köp modellen som passar just dina behov från det stora sortimentet med form och funktion i alla prisklasser och förenkla din vardag med LED. Välj bland Downlight LED, LED-Spotlight, LED-lister, LED-Strips och fler. Kom ihåg att läsa produktinformationen så att du hittar rätt storlek, sort och styrka, färg och material för dina behov och önskemål. Där kan du också ta reda på mer om viktiga tekniska detaljer som spänning, ljustemperatur, effekt och sockel och läsa vidare om produkten du valt.

Lampor, taklampor och fönsterbelysning

Välj bland alla modeller, färger, stilar och former för att hitta rätt taklampa, fönsterbelysning, badrumsbelysning och mer. Bygghemma.se har ett stort utbud av kvalitetslampor för hemmets alla rum och utrymmen. Fönsterlampor finns i många utformanden och är trevliga att ha året runt när du vill ha lite extra belysning eller mysig stämning i rummet. Vägglampor passar perfekt för att lysa upp prydnader och rum, mindre utrymmen, eller som läslampor vid sängen. Dessutom hittar du lätt bland alla lampor du kan tänkas önska dig bland golvlampor, tavelbelysning, arbetsbelysning och mer för alla utrymmen i hemmet och trädgården. Hitta belysning som passar just ditt hem och din smak och läs mer i produktbeskrivningen. Där kan du se information om färg, form och material, samt teknisk information om lampan och om hur miljövänlig och effektiv den är. Kom ihåg att läsa lampans specifikationer så att du köper rätt produkt för just dina behov.

Lampor

Lampor till alla hem

Bygghemma erbjuder belysning som passar i hela hemmet och du hittar garanterat något som passar just din smak bland alla tusentals produkter. Välj bland det stora utbudet med taklampor tak-plafonder, kristallkronor, pendlar och spotlights för att hitta din nya lampa. Med rätt lampa eller taklampa för vardagsrum i huset eller lägenheten får du genast uppdaterad dekor som belyser och förskönar. Med design i alla prisklasser och ett stort utbud av kvalitetsmärken hittar du säkert något som passar dina behov. Sortera efter pris, typ eller funktion och hitta lätt din nya belysning i ditt val av ljusstyrka, funktion och tillfälle. Med lampor för hela hemmet hittar du allt från praktiska läslampor till extravaganta kristallkronor och mycket mer!

Lampor och kökslampor med personlighet och stil

Hitta din nya kökslampa bland det stora utbudet av lampor, kökslampor, bänkbelysning och mer. Med praktiska system lyser du upp varje hörn av köket och hemmet i en stil som passar just dina behov och din smak. Armaturer, LED-belysning, skåpbelysning och mer finns i ett stort utbud av färger, former, modeller och stilar som passar varje hem. Välj mellan belysning till köket som smidigt göms under skåp eller bakom hörn för diskret ljus eller använd form och färg för att förgylla inredningen i rummet.Glödlampor, klotlampor och halogenlampor finns i många praktiska utföranden som passar allt från traditionell inredning till modern stil och färgglad design. Med produkter i varje prisklass hittar du säkert något som passar just ditt kök och din budget.

Lampor och bordslampor för hemmets alla rum

Med bordslampor som passar hemmets alla rum hittar du lätt din nya lampa i det stora sortimentet. Med hundratals lampor från ett urval av kvalitetsmärken finns det modeller för alla behov. Om du behöver en läslampa till hemmakontoret eller mysbelysning till vardagsrummet hittar du lätt en design som passar ditt hem. Dessutom finns snygga dekorativa lampor som lyfter inredningen och mindre modeller som passar även på små hyllor och vid sängen. Med allt från praktiska lampor med förstoringsglas till hypermodern design med belysning som står ut från mängden finns något för alla behov och smaker. Välj lätt bland arbetslampor och bordsbelysning i en prisklass som passar din budget och hitta dina favoriter bland modeller i regnbågens alla färger.

Golvlampor som lyser upp och lyfter inredningen

Med golvbelysning och Golvlampor kan du välja bland modeller som belyser och passar just din inredning. Det finns lampor i ett stort urval av färger, former och stilar och du hittar lätt bland sortimentet med den enkla menyn. Bland fler än hundra modeller hittar du allt från minimalistisk modern design till mysig retro och klassisk skandinavisk stil. Vardagsrummet är en utmärkt plats för en snygg golvlampa, men belysningen passar även fint i sovrummet, läshörnan och hemmakontoret, vart du än önskar dig lite mer ljus vid behov. Ta en titt på produktinformationen för att läsa mer om material, färg, spänning och fler specifikationer så att du får rätt lampa för dina önskningar.