Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Halogenlampa

Du har sett alla 1 produkter

Halogenlampor är en lamptyp som har många fördelar jämfört med den traditionella glödlampan. I denna typ av lampa har man bland annat bytt ut det vanligen använda argonet mot halogengas vilket ger lamporna en längre livslängd. En halogenlampa lyser tre till fyra gånger så länge som en vanlig glödlampa och ger dessutom en jämnare ljus utan flimmer samt är enklare att dimra. Ljusflödet förändras heller inte, varken i färg eller styrka, under lampans livslängd. Hos Bygghemma hittar du ett stort urval av billiga halogenlampor online. Genom att byta ut dina vanliga lampor mot sådana kommer du både att slippa byta glödlampor så ofta och spara pengar.

Halogenlampor för olika armaturer

Hos Bygghemma hittar du halogenlampor i flera styrkor för olika typer av armaturer, till exempel spotlights och vanliga lampor. Vinsterna med att byta ut de traditionella glödlamporna mot sådana är många. Du sparar bland annat pengar eftersom de har en längre livslängd och du får en stabilare och mer pålitlig lampa. Denna lampa fästs i dina armaturer precis på samma sätt som den vanliga glödlampan men ger ett bättre ljus utan flimmer. Om du vill ha möjlighet att dimra dina lampor är det också bra att välja halogen framför en traditionell variant eftersom de är bättre anpassade för det. När du väljer belysning till hemmet är det viktigt att tänka på att du väljer rätt styrka i din belysning för att få det resultat du vill ha.

Prisvärda halogenlampor hos Bygghemma

Hos Bygghemma kan du enkelt och smidigt köpa halogenlampor online. Vi har flera olika varianter för de flesta typer av armaturer, bland annat spotlights och vanliga lampor. Genom att handla online hos oss sparar du både tid och pengar. När du väljer halogenlampor får du dessutom en stabilare lampa med längre livslängd, något som gör att du slipper byta lampa så ofta.