Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Ljuskällor

  Pris
  25 kr
  25 kr
  79 kr
  79 kr
  Varumärke
  Sockel
  Leveranstid
  Dimbar

  Halogenlampor

  Halogenlampor är en lamptyp som har många fördelar jämfört med den traditionella glödlampan. I denna typ av lampa har man bland annat bytt ut det vanligen använda argonet mot halogengas vilket ger lamporna en längre livslängd. En halogenlampa lyser tre till fyra gånger så länge som en vanlig glödlampa och ger dessutom en jämnare ljus utan flimmer samt är enklare att dimra. Ljusflödet förändras heller inte, varken i färg eller styrka, under lampans livslängd. Hos Bygghemma hittar du ett stort urval av billiga halogenlampor online. Genom att byta ut dina vanliga lampor mot sådana kommer du både att slippa byta glödlampor så ofta och spara pengar.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  34%
  Rabatt
  fr.25 kr
  38 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  fr.35 kr
  38 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  79 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Halogenlampor för olika armaturer

  Hos Bygghemma hittar du halogenlampor i flera styrkor för olika typer av armaturer, till exempel spotlights och vanliga lampor. Vinsterna med att byta ut de traditionella glödlamporna mot sådana är många. Du sparar bland annat pengar eftersom de har en längre livslängd och du får en stabilare och mer pålitlig lampa. Denna lampa fästs i dina armaturer precis på samma sätt som den vanliga glödlampan men ger ett bättre ljus utan flimmer. Om du vill ha möjlighet att dimra dina lampor är det också bra att välja halogen framför en traditionell variant eftersom de är bättre anpassade för det. När du väljer belysning till hemmet är det viktigt att tänka på att du väljer rätt styrka i din belysning för att få det resultat du vill ha.

  Prisvärda halogenlampor hos Bygghemma

  Hos Bygghemma kan du enkelt och smidigt köpa halogenlampor online. Vi har flera olika varianter för de flesta typer av armaturer, bland annat spotlights och vanliga lampor. Genom att handla online hos oss sparar du både tid och pengar. När du väljer halogenlampor får du dessutom en stabilare lampa med längre livslängd, något som gör att du slipper byta lampa så ofta.