Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Ljuskällor

  Pris
  43 kr
  43 kr
  371 kr
  371 kr
  Varumärke
  Dimbar
  Leveranstid
  Sockel

  Lysrör

  Lysrör är en kostnadseffektiv och praktiskt ljuskälla som kan användas på en rad olika ställen i hemmet. Med hjälp av argon och kvicksilverånga inneslutet i ett glasrör ger det ifrån sig ett skarpt och bra UV-ljus som är lätt att arbeta under. Om du till exempel behöver bra belysning i garaget eller över din arbetsbänk är lysrör ett fantastiskt val. Ett lysrör har även en riktigt lång livslängd vilket gör att du slipper krånglet med att byta belysning hela tiden, dessutom använder denna ljuskälla bara ungefär 10% av den energi som behövs för att driva en vanlig glödlampa. Hos Bygghemma hittar du ett urval av högkvalitativa lysrör online.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  40%
  philips_2.jpg
  fr.43 kr
  72 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  nordlux_logo.jpg
  fr.51 kr
  54 kr
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Här kan lysrör användas

  Varhelst du behöver en skarp och pålitlig belysning med lång livslängd fungerar ett lysrör utmärkt. Det skarpa UV-ljuset gör att du enkelt ser vad du gör när du till exempel ska utföra precisionsarbete eller när du behöver bra belysning i garaget. Lysrören kan enkelt monteras upp både i taket och på väggar vilket gör dem till en mycket praktiskt lösning i alla utrymmen. Armaturen tar också mycket liten plats vilket gör att du slipper offra onödigt mycket yta eller förlora i takhöjd. Ljuset som alstras täcker också en stor yta vilket gör att lysrör är ett bra alternativ när du vill kunna lysa upp ett helt rum eller ett garage på ett smidigt sätt.

  Pålitlig och kostnadseffektiv belysning

  Söker du en praktiskt och kostnadseffektiv belysning med lång livslängd är lysrör det perfekta valet. Med hjälp av sådana får du en klar arbetsbelysning som lyser upp en stor yta. De är dessutom enkla att montera och passar i de flesta olika utrymmen utan att ta för mycket plats. På Bygghemma kan du enkelt köpa lysrör av riktigt god kvalitet online.