Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Lysrör

Lysrör Philips T5

Lysrör Philips T5

fr.67 kr

Sänkt pris!

på utvalda

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett alla 2 produkter

Lysrör är en kostnadseffektiv och praktiskt ljuskälla som kan användas på en rad olika ställen i hemmet. Med hjälp av argon och kvicksilverånga inneslutet i ett glasrör ger det ifrån sig ett skarpt och bra UV-ljus som är lätt att arbeta under. Om du till exempel behöver bra belysning i garaget eller över din arbetsbänk är lysrör ett fantastiskt val. Ett lysrör har även en riktigt lång livslängd vilket gör att du slipper krånglet med att byta belysning hela tiden, dessutom använder denna ljuskälla bara ungefär 10% av den energi som behövs för att driva en vanlig glödlampa. Hos Bygghemma hittar du ett urval av högkvalitativa lysrör online.

Här kan lysrör användas

Varhelst du behöver en skarp och pålitlig belysning med lång livslängd fungerar ett lysrör utmärkt. Det skarpa UV-ljuset gör att du enkelt ser vad du gör när du till exempel ska utföra precisionsarbete eller när du behöver bra belysning i garaget. Lysrören kan enkelt monteras upp både i taket och på väggar vilket gör dem till en mycket praktiskt lösning i alla utrymmen. Armaturen tar också mycket liten plats vilket gör att du slipper offra onödigt mycket yta eller förlora i takhöjd. Ljuset som alstras täcker också en stor yta vilket gör att lysrör är ett bra alternativ när du vill kunna lysa upp ett helt rum eller ett garage på ett smidigt sätt.

Pålitlig och kostnadseffektiv belysning

Söker du en praktiskt och kostnadseffektiv belysning med lång livslängd är lysrör det perfekta valet. Med hjälp av sådana får du en klar arbetsbelysning som lyser upp en stor yta. De är dessutom enkla att montera och passar i de flesta olika utrymmen utan att ta för mycket plats. På Bygghemma kan du enkelt köpa lysrör av riktigt god kvalitet online.