Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Knoppar

Knoppar

Filtrera

21kr
414kr
21
21
414
414

Visa endast kampanjartiklar

(41)

Visa enbart nyheter

(3)

Silver

(52)

Mässing

(37)

Svart

(42)

Krom

(20)

Vit

(21)

Trä/natur

(13)

Grå

(11)

Guld

(5)

Brons

(8)

Koppar

(11)

Aluminium

(1)

Brun

(6)

Stål

(2)

Grön

(1)

Borstad Krom

(3)

ballingslöv

(4)

beslag design

(95)

beslagsboden

(22)

björbo badrum

(10)

duobad

(1)

elfa

(3)

gustavsberg

(4)

habo

(29)

habo selection

(3)

hafa

(1)

ifö

(3)

macro design

(1)

miller badrum

(2)

miller`s

(11)

svedbergs

(3)

theofils

(10)

Endast snabbleverans

(71)

Sortera

202 Produkter

Du har sett 36 av 202 produkter
1 av 6

Vanliga frågor om

Hur väljer jag rätt knoppar?
Kan jag byta knopp på min möbel?
Knoppar - vad ska jag tänka på?
Hur väljer jag nya knoppar till köket?
Kan jag byta knoppar i badrummet?

Vill du fräscha upp dina möbler på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt? Då är ett byte av knoppar en perfekt lösning. Om du byter ut dina gamla knoppar och beslag på till exempel köksinredningen kan du få känslan av ett helt nytt kök med väldigt liten insats. Hos Bygghemma.se hittar du mängder av billiga knoppar i olika utföranden och modeller. Välj mellan stilrena och mer rustika varianter. Vad sägs om en enkel knopp i mässing eller en i vackert trä? Oavsett vad du söker så kommer du att hitta exakt rätt knopp för dina behov här. Sätt igång att botanisera i sortimentet och förnya hemma för en billig peng.

Stor förändring med en knopp

Vilka knoppar du väljer gör mycket för helhetsintrycket. Ett vitt kök känns plötsligt lyxigt och exklusivt om du väljer blanka Knoppar mässing. För en mer lantlig touch passar Knoppar porslin eller trä. Innan du väljer knopp är det viktigt att du tänker på hur den ska användas. Dörrknoppar som man tar i ofta bör vara stabila och sköna att hålla i. Tänk också på att knoppens dimensioner ska passa den möbel du väljer att sätta den på. Förvisso kan en liten knopp bli väldigt snygg på en stor byrå, men det gäller ändå alltid att ha proportionerna i åtanke. Vill du skapa en känsla av lyx rekommenderar vi knoppar i blanka metaller, medan du som söker en mer rustik känsla väljer en knopp i trä. Bara din fantasi och smak sätter gränser.

Förnya ditt hem med nya knoppar

Att byta knoppar på inredningen är ett väldigt billigt och smart sätt att skapa ett nytt intryck. Hos Bygghemma.se hittar du mängder av knoppar online för alla smaker och stilar. Välj mellan olika material, färger och former. Du kommer garanterat hitta något som passar dig perfekt. Behöver köket förnyas? Fundera då på att byta ut knopparna. Det kommer att ge en större förändring än du anar.