Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kläpp

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Det rara ljudet av en dörrkläpp som klappar mot en port, visst är det trevligt! Det lätet representerar ofta gäster; kanske är det släkt och vänner som kommer på besök. En kläpp är ett trevligt alternativ till en vanlig dörrklocka.

Dörrkläppens unika charm

En kläpp på din ytterdörr ger en personlig, trevlig prägel och hälsar besökaren välkommen på ett inbjudande och unikt sätt. Den har dessutom ett högt, distinkt och tydligt ljud, som hörs mycket bättre än de flesta ringklockor. De finns i flera olika utföranden, men vanliga varianter är djur eller ornament av olika slag.

En dörrkläpp är enkel att sätta upp med skruvar. Har du något så ovanligt som en dörr i metall, kan du alltid montera den på sidan om dörren, strax utanför dörrkarmen. När du väljer kläpp ska du komma ihåg att välja en i zink, järn eller mässing. Det är material som håller längst och åldras med skönhet.