Möbelhjul

Filtrera

86 kr

219 kr

86
86
219
219

miller`s

(5)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Möbelhjul är en finurlig lösning på många problem. Möbler är en nödvändighet men när det kommer till att städa och möblera om är det inte alltid lätt. Möbelhjul är då en effektiv lösning som gör att det är lätt att flytta på möblerna.

På vilket sätt underlättar möbelhjul?

Har du försätt en arbetsbänk med hjul kan du också smidigt flytta bänken dit du behöver den. I köket kan man behöva lite extra yta då och då men samtidigt flytta på den fristående bänken för att få lite extra plats.

Går det att ha möbelhjul på alla möbler?

Möbelhjulen måste klara vikten så det är viktigt att kontrollera hållbarheten. Möbelhjul passar inte alltid bra till högre möbler som kan välta. Möbelhjul passar perfekt till soffbord, sideboards och mindre möbler. Det blir lättare att städa och du kan enkelt flytta runt möblerna efter behov.

Är det lätt att skruva på möbelhjul?

Det är i regel väldigt lätt och det är bara att följa instruktionerna. Ibland kan man behöva vara två om möbeln är lite tyngre. Du kan också välja möbelhjul med låsning så står de stabilt. Hos oss på Bygghemma.se hittar du möbelhjul i olika storlekar som du kan köpa smidigt och billigt online.