Förvaring barnrum

Pris
1 495
1 495
2 295
2 295
Färg
Varumärke
Leveranstid

Förvaring till barnrum

Bra förvaring kräver funktionella möbler som sväljer många saker, särskilt när det gäller förvaring i barnrum. Oavsett om det handlar om en bebis eller ett lite större barn, så behöver det finnas utrymme för praktisk förvaring. Hos oss på bygghemma.se hittar du förvaringsmöbler till barnrummet.

Läs mer...
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Bokhylla In Living Pyret
inliving1.png
1 495 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Byrå In Living Fee
inliving1.png
2 295 kr
2 495 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Vad behöver jag tänka på när jag ska köpa förvaring till barnrum?

Tre saker kan vara bra att fundera över innan du bestämmer dig för rätt förvaringsmöbel. Hur stort är rummet? Finns det plats för en stor garderob till ditt barnrum eller räcker det med en byrå? Vad är det för saker som behöver få plats i förvaringen? Fråga oss här online på bygghemma.se om du undrar över något, så hjälper vi dig.

Kan jag skruva upp förvaring på väggen?

Ja, det kan du göra. Väggförvaring eller annan småförvaring är alltid praktiskt att ha i ett barnrum.

Vad har ni för typ av förvaring på bygghemma.se?

Online hos oss på bygghemma har vi billiga, kvalitativa och praktiska möbler till barnrum och dess förvaring. Vare sig du behöver ett förvaringsskåp till ditt barnrum eller ett skötbord som sväljer mycket av sådant som behövs till bebisen, så har vi det hos oss.

Vad är det för färg på er förvaring till barnrum?

Du kan hitta förvaringsmöbler i exempelvis vitt, lila eller andra färger. De är praktiska och dekorativa så att barnet får glädje av dem också. Du kan vika ned kläder i lådan på byrån eller hänga dem i garderoben. I ett praktiskt skötbord finns det också gott om plats för blöjor och annat.