Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Hyllplan garderob | Organisera med garderobshyllor

Filtrera

96.43kr
5090kr

Visa utvalda artiklar

(1)

boa

(2)

dolle

(17)

elfa

(12)

lundbergs

(1)

skivmaterial

(1)

Vit

(22)

Grå

(4)

Svart

(8)

Silver

(2)

Krom

(1)

Guld

(1)

Stål

(1)

Trä/natur

(1)

80mm
602.5mm

Trä

(11)

Metall

(6)

Stål

(2)

Melamin

(1)

Furu

(1)

Ek

(2)

Bambus

(1)

Spånskiva/Melamin

(2)

Sortera

33 Produkter

Du har sett alla 33 produkter

Vanliga frågor om

Vilka hyllplan finns till min garderob?
Vilken färg välja ska jag välja på hyllplanen?
Vilka hyllplan ska jag välja till garderoben?

Populära filtreringar

Maximera förvaringen med garderobshylla

Vill du ha extra förvaring hemma? Då är det ofta en bra lösning att sätta upp fler hyllor i dina garderober och skåp. Att välja rätt hyllplan gör att du får ut mycket mer av dina förvaringsytor. Hos Bygghemma hittar du mängder med billiga hyllplan av god kvalitet. Oavsett om du behöver mer förvaring för kläder, skor eller livsmedel finns det ett hyllplan som passar för ändamålet. Välj mellan många olika material och färger, varför inte en snygg trären variant eller en sobert vit? Din smak avgör. Utrusta din garderob med hyllor för att maximera förvaringen!

Praktiska hyllor & hyllplan till garderob

Många tycker att förvaring är svårt och krångligt. Hur gör man egentligen för att skapa perfekt förvaring? Svaret är att satsa på skåp och hyllplan som är avsedda för ändamålet de är tänkta till. I en garderob eller ett skafferi kan det vara skönt att kunna dra ut hyllan för att få överblick. Om du har det behovet i din garderob ska du alltså välja ett utdragbart hyllplan. Om du vill dela upp en bit av din garderob i mindre förvaringsytor kan du välja en hyllsektion som är avdelad i fack. Denna är perfekt att förvara till exempel kläder i. En hylla med en praktisk kant håller det du förvarar säkert på plats. Dessa är extra bra att använda i ett skafferi där man ibland förvarar öppnade förpackningar som annars riskerar att välta.

Garderobshyllor för olika skåp och garderober

Oavsett om du söker hyllor till din garderob eller till ditt skafferi så hittar du det här. Hos Bygghemma köper du enkelt hyllplan och hyllor online. Välj mellan massor av olika modeller och färgställningar. Varför inte satsa på hyllplan i vackert trärent eller ett praktiskt som går att dra ut så att du enkelt får överblick.