Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Garderobsinredning

Hyllplan garderob

Filtrera

55kr
3388kr
55
55
3388
3388

Visa endast kampanjartiklar

(13)

450mm
2480mm
450
450
2480
2480

boa

(7)

elfa

(18)

factory fellow

(1)

lundbergs

(1)

pelly system

(1)

skivmaterial

(1)

Vit

(18)

Grå

(2)

Silver

(3)

Trä/natur

(2)

Brun

(1)

115mm
5400mm
115
115
5400
5400

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

29 Produkter

Du har sett alla 29 produkter

Vanliga frågor om

Vilka hyllplan finns till min garderob?
Vilken färg välja ska jag välja på hyllplanen?
Vilka hyllplan ska jag välja till garderoben?

Vill du ha extra förvaring hemma? Då är det ofta en bra lösning att sätta upp fler hyllor i dina garderober och skåp. Att välja rätt hylla gör att du får ut mycket mer av dina förvaringsytor. Hos Bygghemma.se hittar du mängder med billiga hyllplan av god kvalitet. Oavsett om du behöver mer förvaring för kläder, skor eller livsmedel finns det ett hyllplan som passar för ändamålet. Välj mellan många olika material och färger, varför inte en snygg trären variant eller en sobert vit? Din smak avgör. Botanisera i vårt stora sortiment och hitta riktigt snygga hyllplan för just ditt hem.

Fixa förvaring med hyllplan

Många tycker att förvaring är svårt och krångligt. Hur gör man egentligen för att skapa perfekt förvaring? Svaret är att satsa på skåp och hyllplan som är avsedda för ändamålet de är tänkta till. I en garderob eller ett skafferi kan det vara skönt att kunna dra ut hyllan för att få överblick. Om du har det behovet ska du alltså välja ett utdragbart hyllplan. Om du vill dela upp en bit av din garderob i mindre förvaringsytor kan du välja en hyllsektion som är avdelad i fack. Denna är perfekt att förvara till exempel kläder i. En hylla med en praktiskt kant håller det du förvarar säkert på plats. Dessa är extra bra att använda i ett skafferi där man ibland förvarar öppnade förpackningar som annars riskerar att välta.

Hyllplan för många typer av skåp och garderober

Oavsett om du söker hyllplan till ditt skafferi eller om du vill fixa en lyxig walk in closet så hittar du det här. Hos Bygghemma.se köper du enkelt hyllplan online. Välj mellan massor av olika modeller och färgställningar. Varför inte satsa på hyllplan i vackert trärent eller ett praktiskt som går att dra ut så att du enkelt får överblick.