Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Utomhushögtalare | Portabel högtalare

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad är skillnaden på utomhushögtalare mot vanliga högtalare?
Vad är fördelen med en utomhushögtalare?
Finns det små utomhushögtalare?

Att kunna lyssna på radio eller musik utomhus är trevligt både när du har gäster på besök och när du själv tar en kaffekopp på terassen. De högtalare du hittar hos oss har olika egenskaper och fördelar, allt för att du ska kunna välja den som passar dig bäst. Innan du väljer din högtalare skall du fundera på hur du vill koppla ihop den med din enhet. Det finns modeller som har bluetooth och sådana det går att koppla ihop med mobilen eller datorn med hjälp av en AUX-kabel. Köp utomhushögtalare hos oss på Bygghemma.se så kan du vara säker på att hitta en modell som håller hög kvalitet.

Högtalare som tål väder och vind

Den största fördelen med att investera i en utomhushögtalare är att du då får en produkt som är anpassad för att användas i en utomhusmiljö. Du kan med fördel använda högtalaren både på balkongen, uteplatsen och terassen utan att behöva oroa dig för att den kommer ta skada. Om du väljer en portabel modell är det klokt att lyfta in den när det regnar för att förlänga livslängden, men om du väljer att montera upp fasta högtalare i taket eller på väggen kan de stå kvar oavsett väder. Behöver du fler ljuskällor på din uteplats kan du välja en modell som samtidigt fungerar som lampa. Möjligheterna med utomhushögtalare är många, och med rätt modell kommer du ge din uteplats ett ordentligt lyft.

Köp dina högtalare smidigt på nätet

Genom att köpa din utomhushögtalare online sparar du oändligt mycket tid, eftersom du inte behöver gå runt i fysiska butiker för att hitta det du letar efter. När du handlar hos oss på Bygghemma.se kan du dessutom känna dig helt trygg. Vi erbjuder dig produkter från några av de ledande tillverkarna på marknaden och om du har några frågor före eller efter du gjort ditt köp är vår kundtjänst alltid beredd att hjälpa till.