Julstrumpa

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

En julstrumpa är vacker och ger en härlig känsla av förväntan eftersom den enligt traditionen ska fyllas med julklappar på julafton. Vem vet? Kanske har tomten redan hunnit gömma något paket i strumpan. Fina julstrumpor i olika färger och material är dekorativa och får både stora och små att vilja undersöka innehållet. Kom till oss på Bygghemma.se när det är dags att köpa en billig julstrumpa på nätet och sprida julstämning i ditt hem.

Till vad har man en julstrumpa?

Julstrumpor används för att gömma paket på julaftonsmorgon och är från början en anglosaxisk tradition som spridits vidare. Julstrumporna kan också innehålla mindre paket och godsaker som barnen får öppna i väntan på att tomten ska komma. En del använder julstrumpan som adventskalender där tomten lämnar en liten present varje dag under hela december. Det finns inga regler för hur en julstrumpa ska se ut utan det viktiga är att man tycker om den.

Vart ska jag hänga min julstrumpa?

Traditionsenligt ska julstrumpan hänga bredvid öppna spisen, antagligen för att tomten enkelt ska se den efter sin tur genom skorstenen. Men du kan hänga din julstrumpa var du vill och där den passar bäst i ditt hem inför julen.