Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Heminredning

  Ett hem utan heminredningsdetaljer känns inte riktigt färdigt, det är detaljerna som sätter finishen för en personlig och hemtrevlig känsla. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa heminredning till bra priser, allt för göra ditt hem mer ombonat.

   Heminredning

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Inspiration

   Ljusdesignern Ida Raymondsson - Allt kan belysas

   Läs guiden

   Inspiration

   Ordning och reda i barnens rum

   Läs guiden

   Heminredning

   Hos bygghemma.se hittar du ett sortiment av inredning som piffar upp ditt hem, för det är detaljerna som sätter pricken över i. De gör att du trivs och kan njuta av ditt hem. Ett levande ljus, en skön pläd eller en fin vas, alla dessa detaljer ger oss en skön känsla och bygger upp ditt hem till en levande och fridfull oas. Här hittar du något för alla stilar, på bygghemma.se finns prisvärd heminredning som hjälper dig att sätta en personlig stil på ditt hem.

   Enkelt att köpa heminredning online

   När det är dags att köpa heminredning kan du luta dig tillbaka med datorn i knät och i din egen takt leta efter just det du är ute efter, inget spring eller stress på stan. Att handla heminredning på nätet sparar dessutom både tid och är väldigt enkelt, med några klick är varan på väg hem till dig. Vi på bygghemma.se finns endast ett samtal bort för att svara på dina frågor. Vår kundtjänst hjälper dig mer än gärna för att ditt nästa köp ska bli så smidigt som möjligt.