Krukor & vaser | Dekorera dina fönster

Filtrera

227 kr

2 374 kr

227
227
2374
2374

Visa enbart nyheter

(1)

blomus

(3)

click and grow

(2)

mogihome

(4)

pr home

(1)

spring copenhagen

(4)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Krukor och vaser är mycket mer än bara ett föremål att sätta blommor i. Krukor och vaser är en inredningsdetalj och ett enkelt sätt att förvandla rum. Det går att få en helt ny stil på rummet eller bara rama in på ett naturligt sätt. Vackra krukor och vaser kan vara snygga att ha även utan blommor. På Bygghemma.se hittar du vackra vaser och krukor till ett billigt pris som du enkelt köper online. Våga leka med färg och form.

Vad ska man tänka på när man väljer kruka?

När du ska använda krukan till att plantera blommor ska du först och främst välja en kruka som är i samma storlek som plastkrukan blomman kom med. När växten tagit sig så går det att plantera om i en större efterhand. När det kommer till form, material och färg ska du främst välja den typen du själv tycker är snygg.

Hur väljer man rätt vas?

Är vasen till för blommor bör man ta hänsyn till längden och bredden. Du kan också beskära blomkvistarna och skapar vackra arrangemang men olika former på krukor. På matbordet passar en lägre vas perfekt så man kan se varandra när man äter. En högre och smalare vas passar bra till en mindre bukett.