Ljusstake & ljuslykta

Filtrera

179 kr

729 kr

179
179
729
729

blomus

(3)

mogihome

(3)

spring copenhagen

(1)

Endast snabbleverans

(7)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

Ljusstakar och ljuslyktor används året runt, inomhus som utomhus. Ljuslyktor och ljusstakar är mer än bara ett sätt att få lite extra ljus, det är en dekoration. Man behöver inte ha ljusen tända för att de ska vara vackra att titta på. Tända ljus i fönstret ger en välkomnande känsla och förhöjer mysfaktorn inomhus. Hos oss på Bygghemma.se hittar du ljuslyktor och ljusstakar på nätet till billiga priser.

Vad ska man tänka på när man köper ljusstake eller ljuslykta?

Storlek och form är bland det mest avgörande. Har du tänkt att ha ljusstaken på köksbordet kan det vara bra att välja en som är lite lägre för komforten. Höga ljusstakar gör sig bra på ett sidobord. Du kan också leka med färg och form för att skapa en designad känsla.

Kan man ha ljusstakar och ljuslyktor utomhus?

Det är riktigt vackert att ha tända ljuslyktor utomhus. Men tänk på att vinden kan blåsa omkull lättare modeller. Inglasade balkonger och altaner får ett extra lyft med tända ljus.

Är det säkert att ha ljuslyktor tända?

När det kommer till ljusstakar och ljuslyktor ska man tänka på brandrisken. Lämna aldrig ljus tända om du lämnar rummet eller barn oövervakade med levande ljus.