Väggklocka & bordsklocka | Ha koll på tiden

Filtrera

249 kr

2 828 kr

249
249
2828
2828

blomus

(2)

bosign

(1)

nextime

(27)

smedbo

(2)

Endast snabbleverans

(32)

Sortera

32 Produkter

Väggklocka Blomus Crono
Svart
Vit

Väggklocka Blomus Crono

fr. 709 kr1 079:-

34%

Väggklocka Blomus Era
Svart
Vit

Väggklocka Blomus Era

fr. 411 kr 669:-

39%

Väggklocka NeXtime Concreto Betong

Väggklocka NeXtime Concreto Betong

999 kr1 179:-

Tillfälligt slut

Du har sett alla 32 produkter

Tick, tack, klockan går. Som en reflex tittar man snabbt upp mot väggklockan. Trots alla digitala klockor som numera omger oss i vardagen vill ingen vara utan den hederliga gamla väggklockan eller köksklockan. Det hör helt enkelt till att man har en väggklocka hemma. Vill du köpa en fin väggklocka online? Då har du kommit rätt. Här på Bygghemma har vi både små och stora väggklockor, väggur och bordsklockor.

Vilken klocka ska jag välja?

Det beror helt på vilken stil du är ute efter i ditt hem. En stilren, minimalistisk väggklocka av marmor kan vara det rätta för dig som gillar en mer modern känsla i ditt hem. Om du hellre föredrar en mer rustik och lantlig stil kanske en klocka av trä är det som får ditt hjärta att ticka lite extra snabbt. Kanske vill du hellre ha något mer udda eller unikt, som ett väggur i betong eller med ett fyndigt och lekfullt motiv?

Varför ska jag köpa en bordsklocka?

En bordsklocka är enkel att inreda med. Den ger både karaktär och är praktisk på samma gång. Kanske är det just en bordsklocka som skulle lyfta hyllan med kokböckerna i köket eller passa det lilla bordet i vardagsrummet?